• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Er komt meer bekendheid over de klachten die gluten kunnen veroorzaken en glutenvrij eten is dan de oplossing. Steeds meer mensen zijn dan ook op zoek naar alternatieven voor producten met gluten. Als je overstapt op een glutenvrij dieet kom je voor heel wat vragen te staan: wat kan je wel eten en wat niet, maar ook; waar koop je je producten? Gelukkig biedt Glutenvrijemarkt.com de oplossing! In onze glutenvrije webshop vind je namelijk alles wat je nodig hebt, onder één dak.

Glutenvrijemarkt.com is de grootste glutenvrije webshop van Nederland met het grootste en meest gevarieerde assortiment glutenvrije producten. Het assortiment van Glutenvrijemarkt.com telt namelijk ruim 2000 verschillende glutenvrije producten. Onze klanten kunnen al sinds 2004 bij ons terecht voor o.a. glutenvrij brood, glutenvrije broodmixen en glutenvrij meel.

Het assortiment glutenvrije producten in onze webshop

 

Gelukkig voor iedereen die glutenvrij eet, worden er steeds meer, maar ook lekkerdere en gezondere glutenvrije producten geproduceerd. Wij zoeken constant naar de beste producten om aan onze klanten aan te bieden. De samenstelling van het assortiment glutenvrije producten en de selectie van nieuwe glutenvrije producten vindt door onze collega’s met zorg plaats. Door onze 20 jaar lange ervaring in de branche, de feedback van onze klanten en de expertise en kennis van onze medewerkers over coeliakie en gluten intolerantie ben je altijd verzekerd van glutenvrije producten van top kwaliteit. In onze webshop vind je producten voor ieder moment van de dag: ontbijt, lunch, diner, maar we hebben ook heerlijke tussendoortjes. Daarbij is een groot gedeelte van ons assortiment zelfs biologisch. Het assortiment glutenvrije producten van Glutenvrijemarkt.com is onderverdeeld in onder andere de volgende categorieën:

  • Glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrij meel, glutenvrij brood en glutenvrij broodbeleg
  • Glutenvrije dranken, zoals glutenvrij bier en zuivelvervangers
  • Glutenvrije diepvriesproducten, zoals heerlijke glutenvrije frikandellen en glutenvrije pizza’s
  • Nieuwe glutenvrije producten in het assortiment • Glutenvrije producten in de aanbiedingen

Heb je ideeën of suggesties voor glutenvrije producten omdat we deze wel of niet hebben in ons assortiment, laat ons dat dan weten via ons contactformulier. Wil je een keer kennismaken met de producten en onze webwinkel? Kom dan een keer langs op een van onze glutenvrije markten, die wij door het jaar heen organiseren. Hier heb je de kans om al je vragen te stellen en glutenvrije producten te proeven. Houd onze digitale nieuwsbrief of onze blogpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende evenementen die wij organiseren.

Lees meer
Hoe je kort en duidelijk uitlegt dat je glutenvrij eet
Als je coeliakie hebt, kun je erg ziek worden van het eten van gluten en het is heel belangrijk dat jouw omgeving dit ook weet. Toch is de term coeliakie nog steeds niet voor iedereen even duidelijk. In sommige situaties kan het dan lastig zijn om uit te leggen waarom jij glutenvrij moet eten. Het kan ook zijn dat je inmiddels al zo vaak hebt moeten vertellen dat je echt geen gluten mag, dat je hier soms de energie niet voor kunt opbrengen... Wij hebben het artikel 'Hoe je kort en duidelijk uitlegt dat je glutenvrij eet' geschreven om jou op weg te helpen in situaties waar deze uitleg nodig is!
Lees meer
Glutenvrije vakantie in Frankrijk: alles wat je moet weten voor een vakantie zonder zorgen
Bij een vakantie naar Frankrijk denk je al snel aan zonnen, ontspannen, lekkere wijn en kaasjes en genieten van de Franse keuken. Als je geen gluten eet, kan dit laatste een grote uitdaging zijn. Zo is bijvoorbeeld de authentieke Franse baguette helaas niet glutenvrij. Het kan ook voorkomen dat je niet alle gerechten uit de lokale keuken kent, de Franse menukaart niet begrijpt of niet weet welke producten in de supermarkt glutenvrij zijn. Omdat Frankrijk nog steeds hét populairste vakantieland onder Nederlanders is, willen wij dat ook jij onbezorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daarom geven wij tips over glutenvrij in Frankrijk, oui oui!
Lees meer
De resultaten van het Enjoy Life Foods testpanel zijn bekend!
Een aantal weken geleden deden wij een oproep op Facebook aan iedereen die geïnteresseerd was in het testen van Enjoy Life Foods producten en wat kregen wij ontzettend veel reacties! 50 personen mochten zich gelukkig prijzen met een testpakket en proefden erop los. Vandaag delen wij de resultaten van de vragenlijst met jullie.
Lees meer
Recept: glutenvrije waldorfsalade op havercrackers
Zin in een lekkere lunch of wil je een leuk, glutenvrij toastje eten of serveren op een feestje? Dit recept voor glutenvrije waldorfsalade op havercrackers is ideaal! Heb jij deze klassieke salade wel eens gemaakt?
Lees meer
Glutenvrije ijssalons in Nederland: hier kun je terecht voor glutenvrij ijs!
Omdat het inmiddels volop zomer in Nederland is, kan een lekker ijsje zo af en toe natuurlijk niet ontbreken. Wij deden laatst een oproep op Facebook om de lekkerste glutenvrije ijssalons met ons te delen en tada! Vandaag publiceren wij de lijst Glutenvrije ijssalons in Nederland: hier kun je terecht voor glutenvrij ijs! Aangevuld met onze eigen vondsten. Ontzettend bedankt allemaal voor de reacties en wij hopen dat er ook voor jou een ijssalon in de buurt te vinden is.
Lees meer
Let op: het brood van Marjan's Bakery is niet bestelbaar op 16 en 23 augustus!
Wegens de verhuizing van aankomend weekend, is het brood van Marjan's Bakery niet bestelbaar op 16 augustus en 23 augustus!
Lees meer
Let op: op vrijdag 17 augustus 2018 verzenden wij geen pakketten in verband met onze verhuizing
Zoals je mogelijk al hebt gelezen: wij gaan verhuizen! Glutenvrijemarkt.com heeft een nieuw onderkomen in Leiderdorp. Je kunt je voorstellen dat dit een grote verhuizing is en een hele organisatie. Om die reden verzenden wij op vrijdag 17 augustus 2018 géén bestellingen. Wat nu?
Lees meer
Nieuw in het assortiment! The Famous Lentil Chip van Uncle Saba's Poppadoms!
Gloednieuw bij Glutenvrijemarkt.com, de linzenchips van het merk Uncle Saba's Poppadoms! Poppadoms zijn luchtige, krokante glutenvrije chips op basis van linzen en op vier verschillende smaken gebracht door diverse kruiden. Lees snel verder wat dit product zo uniek maakt!
Lees meer
Glutenvrijemarkt.com gaat verhuizen!
Ja, je leest het goed: Glutenvrijemarkt.com gaat verhuizen! Degenen die onze locatie wel eens bezocht hebben, hadden het vast al een beetje door. We groeien namelijk uit ons jasje. Als webwinkel hebben wij de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt (mede dankzij jou!). Tijd voor een nieuw jasje! Wat betekent deze verhuizing voor jou?
Lees meer
Zo vind je eenvoudig de informatie die je zoekt op onze blog
In de afgelopen anderhalf jaar hebben wij ons suf geschreven aan blogartikelen. Veelgestelde vragen van jou en anderen probeerden wij zo goed mogelijk te beantwoorden. We willen jou inspireren met onze tips en recepten. We houden je op hoogte van nieuws van onze kant. De downside is: onze blog staat bomvol artikelen en hoe vind je dan de informatie die je zoekt?
Lees meer

Bekijk alles

Bekijk alles