• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Er komt meer bekendheid over de klachten die gluten kunnen veroorzaken en glutenvrij eten is dan de oplossing. Steeds meer mensen zijn dan ook op zoek naar alternatieven voor producten met gluten. Als je overstapt op een glutenvrij dieet kom je voor heel wat vragen te staan: wat kan je wel eten en wat niet, maar ook; waar koop je je producten? Gelukkig biedt Glutenvrijemarkt.com de oplossing! In onze glutenvrije webshop vind je namelijk alles wat je nodig hebt, onder één dak.

Glutenvrijemarkt.com is de grootste glutenvrije webshop van Nederland met het grootste en meest gevarieerde assortiment glutenvrije producten. Het assortiment van Glutenvrijemarkt.com telt namelijk ruim 2000 verschillende glutenvrije producten. Onze klanten kunnen al sinds 2004 bij ons terecht voor o.a. glutenvrij brood, glutenvrije broodmixen en glutenvrij meel.

Het assortiment glutenvrije producten in onze webshop

 

Gelukkig voor iedereen die glutenvrij eet, worden er steeds meer, maar ook lekkerdere en gezondere glutenvrije producten geproduceerd. Wij zoeken constant naar de beste producten om aan onze klanten aan te bieden. De samenstelling van het assortiment glutenvrije producten en de selectie van nieuwe glutenvrije producten vindt door onze collega’s met zorg plaats. Door onze 20 jaar lange ervaring in de branche, de feedback van onze klanten en de expertise en kennis van onze medewerkers over coeliakie en gluten intolerantie ben je altijd verzekerd van glutenvrije producten van top kwaliteit. In onze webshop vind je producten voor ieder moment van de dag: ontbijt, lunch, diner, maar we hebben ook heerlijke tussendoortjes. Daarbij is een groot gedeelte van ons assortiment zelfs biologisch. Het assortiment glutenvrije producten van Glutenvrijemarkt.com is onderverdeeld in onder andere de volgende categorieën:

  • Glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrij meel, glutenvrij brood en glutenvrij broodbeleg
  • Glutenvrije dranken, zoals glutenvrij bier en zuivelvervangers
  • Glutenvrije diepvriesproducten, zoals heerlijke glutenvrije frikandellen en glutenvrije pizza’s
  • Nieuwe glutenvrije producten in het assortiment • Glutenvrije producten in de aanbiedingen

Heb je ideeën of suggesties voor glutenvrije producten omdat we deze wel of niet hebben in ons assortiment, laat ons dat dan weten via ons contactformulier. Wil je een keer kennismaken met de producten en onze webwinkel? Kom dan een keer langs op een van onze glutenvrije markten, die wij door het jaar heen organiseren. Hier heb je de kans om al je vragen te stellen en glutenvrije producten te proeven. Houd onze digitale nieuwsbrief of onze blogpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende evenementen die wij organiseren.

Lees meer
Recept: glutenvrij appelgebak
Appelgebak kan altijd! Je kunt het eten bij de koffie, maar je kunt het ook serveren aan je gasten op je verjaardag of bij een andere bijzondere gelegenheid. Want zeg nou zelf, ieder moment is toch een perfect moment voor appelgebak?! Fenja deelde dit recept voor haar overheerlijke appelgebak met ons. Lees snel verder!
Lees meer
Recept: glutenvrije toast met avocado-ei salade
Zelf vind ik het altijd erg lastig om een lekkere lunch op tafel te zetten. Ik besmeer mijn broodjes vaak met hetzelfde beleg, omdat ik gewoonweg niet niet weet hoe ik kan variëren. Daarnaast wil ik graag iets gezonds op mijn brood hebben, maar veel broodbeleg is nu eenmaal niet gezond. Gelukkig heeft Lotte weer een heerlijk recept met ons gedeeld! Deze avocado-ei salade is niet alleen glutenvrij, maar is ook nog eens super gezond! Ik ben nu al fan.
Lees meer
Uitspraak coeliakie
Uitspraak coeliakie: is dat koeliakkie? Of soeliakkie? Waar komt dit woord vandaan? Het woord coeliakie werd al in de jaren 100 gevormd. Ben jij benieuwd hoe deze benaming is ontstaan en hoe je het uitspreekt? Lees dan verder!
Lees meer
5 x Glutenvrije lunch voor je kind op school
Zoek je naar een glutenvrije lunch voor je kind? Deze glutenvrije lunch is handig voor school!
Lees meer
Glutenvrije taart bakken doe je zo
Glutenvrije taart bakken is een eitje! Bij Glutenvrijemarkt.com hebben we namelijk een groot assortiment glutenvrije melen en taartmixen. Vaak kun je (met een kleine toevoeging van bakpoeder) zelfrijzend bakmeel ook vervangen door glutenvrij meel. Daarnaast kun je ook een lekkere glutenvrije taartbodem maken met een pak glutenvrije koekjes en een beetje boter. Er zijn dus genoeg mogelijkheden, wees creatief!
Lees meer
Hemelvaart 2018: belangrijke wijziging voor bezorgen en bestellen vers brood en diepvriesbestellingen
Donderdag 10 mei is het hemelvaart en dat betekent dat Glutenvrijemarkt.com gesloten is én dat er geen pakketjes worden bezorgd. Wat betekent dit voor jou?
Lees meer
De Grootste Glutenvrije Markt van het jaar: 2 juni 2018 op de Rijneke Boulevard!
Zoals je inmiddels van ons gewend bent, organiseren wij een aantal keer per jaar een glutenvrije markt. Vorige jaar pakten we het groots aan met het Glutenvrije Lente Festival. Dit jaar slaan wij de handen ineen met de Rijneke Boulevard en organiseren we de Grootste Glutenvrije Markt van het jaar! Lees hier meer informatie!
Lees meer
Consenza vers brood wordt vanaf nu alleen op woensdag verzonden
Ben jij gewend om met regelmaat Consenza Bakery vers glutenvrij brood te bestellen? Super! Wij gaan alleen de verzending van dit verse brood iets aanpassen. Nu bestel je dit brood nog dagelijks bij ons, verzenden wij het nog maar één keer per week. Lees even verder.
Lees meer
Pinksteren 2018: géén wijziging in verzending van je glutenvrije boodschappen!
Ja, ook goed nieuws mag gedeeld worden. Voor degenen die zich afvragen of er wijziging in de levering van pakketten plaatsvindt rondom Pinksteren vertel wij graag: nee! Lees even verder.
Lees meer
Koningsdag 2018: let op de wijziging in bezorging en bestellen vers brood en diepvriesproducten
Koningsdag 2018 staat weer voor de deur en dit jaar valt deze op vrijdag. Voor velen betekent dit een lekker lang weekend! Nu nog hopen op mooi weer en het weekend kan niet meer stuk. Let wel even extra op: de bezorging van bestellingen uit webshop zijn rond deze dag gewijzigd. Ook slaan we een weekje over met vers brood van Marjan's Bakery. Lees hier even meer.
Lees meer

Bekijk alles

Bekijk alles