Genius glutenvrij brood verkrijgbaar bij Glutenvrijemarkt.com!


Sinds de Albert Heijn het glutenvrije Genius brood uit het assortiment heeft gehaald en heeft vervangen voor brood van haar eigen merk, stromen bij ons de vragen binnen over waar Genius brood dan wel te krijgen is. Glutenvrij brood vinden wat je past, is een onwijze zoektocht. Wanneer je iets gevonden hebt, is het echt onwijs vervelend wanneer dit niet meer verkrijgbaar is. Wij begrijpen dat ontzettend goed en daarom hebben wij hard ons best gedaan om Genius brood terug in ons assortiment te krijgen. Het is gelukt! Binnenkort kun je Genius brood dagelijks bij ons bestellen.


Elke dag vers

Wij verwachten glutenvrij brood van Genius binnen 2 tot 4 weken in huis te hebben en naar je te kunnen verzenden. Je kunt vanaf dan het brood dagelijks bij ons bestellen. Elke dag vers brood, heerlijk toch?

Soorten Genius brood

Bestelbaar in onze webshop zullen zijn: Genius wit brood, bruin brood en meerzadenbrood en rozijnenbrood. De receptuur is recentelijk veranderd en bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten. De kwaliteitsproblemen die eerder dit jaar plaatsvonden in een gedeelte van het Genius brood zijn geheel opgelost. Bestel jij Genius, dan krijg je een goed luchtig brood, rijk van smaak is en waar geen kunstmatige conserveringsmiddelen aan zijn toegevoegd. 

Niet meer naar Duitsland

Velen van jullie zijn hard op zoek geweest naar de broden van Genius, nadat deze uit de schappen verdwenen. Er zijn zelfs mensen bereid om naar Duitsland te rijden om daar Genius brood te kopen. Gelukkig is dat niet langer nodig. Je kunt zelfs gewoon thuisblijven, want wij bezorgen aan jouw deur! Help je mede-coeliakiepatienten een handje, laat hen weten dat zij Genius brood bij ons kunnen bestellen! Deel dit bericht!

Zoektocht naar lekker glutenvrij brood

Wij weten dat de zoektocht naar een lekker glutenvrij brood een waarlijk avontuur kan zijn. Wij proberen dan ook continu ons assortiment aan glutenvrij (vers) brood en onze service te verbeteren. Draag jij je steentje bij?

Onze stagiaire Lotte doet onderzoek naar de verschillende behoeften en wensen van onze klanten wanneer het aankomt op de aankoop van glutenvrij vers brood. De uitkomsten uit dit onderzoek gaan wij zo goed mogelijk inzetten om ons assortiment en onze service nog beter bij jouw behoeften en wensen aan te sluiten.


Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen omtrent Genius? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt het laatste nieuws gewoon in je mailbox. Lekker makkelijk! We houden je meteen ook op de hoogte van alle andere veranderingen omtrent glutenvrij vers brood, onze nieuwe producten, aanbiedingen, recepten en tips.


Delen: