Nieuws

Alternatief voor Glutafin is nu verkrijgbaar!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver! Er is een écht goed vergelijkbaar alternatief voor Glutafin op de markt. De bekende bakmixen van dit merk werden in 2017 gesaneerd. Voor degenen die al jaren rekenenden op deze bakmixen, was dit een groot probleem! Gelukkig heeft Marjan's Bakery nu een alternatief op de markt gebracht.

Read more

Saxon glutenvrij bier is niet langer verkrijgbaar: wat zijn de alternatieven?

Saxon, één van de eerste merken die wij als webshop verkochten, wordt niet langer geproduceerd. Saxon is de naam van het frisse bier uit halfliter blikken, bier wat voor elke gelegenheid goed is en door velen geliefd is. Helaas en tot onze spijt wordt Saxon bier niet langer geproduceerd. Waarom is dit zo en wat is het alternatief? We leggen het hier uit.

Read more

Opgelet! Wij stoppen met spaarpunten: wat betekent dit voor jou?

Zoals je weet zijn wij altijd bezig onze website, service en ons assortiment te verbeteren. Concreet betekent dit op korte termijn dat we overstappen op een nieuwe website met nieuwe mogelijkheden. Hierover vertellen we je later meer. Het gevolg is alleen dat op de nieuwe website het niet mogelijk is spaarpunten te sparen en inwisselen. Super jammer natuurlijk, maar we hebben ook goed nieuws! Lees verder!

Read more

Glutenvrij shoppen op de Nationale Gezondheidsbeurs 2018!

Dit jaar zijn de Nationale Gezondheidsbeurs en de Allergiebeurs samengevoegd tot één grote beurs waar een gezonde levensstijl centraal staat. Uiteraard is voeding hier een groot onderdeel van. Omdat wij gespecialiseerd zijn in glutenvrije voeding, mag Glutenvrijemarkt.com niet ontbreken op dit evenement! Bestel snel je gratis toegangskaarten en zoek ons op in de Jaarbeurs Utrecht! Lees meer!

Read more

Afwijkende bezorging rondom de feestdagen 2017

De feestdagen van 2017 staan weer voor de deur. Over twee weken is het kerst en over drie weken is het alweer 2018! Door hoe de feestdagen vallen in de week is onze bezorging enigszins aangepast. Om je niet voor verrassingen te laten staan, leggen we het in dit artikel even voor je uit.


Read more

Een terugblik op de Glutenvrije Markt - Sinterklaas Editie 2017

Ben jij afgelopen zaterdag ook op bezoek geweest bij ons in het magazijn? Onze Glutenvrije Markt - Sinterklaas Editie 2017 was een schitterend succes! Met veel plezier stelden wij onze deuren open, nodigden leveranciers en de glutenpiet uit om er een leuke dag van te maken voor jong en oud. Het was een waarlijk feestje voor iedereen met een gluten intolerantie.


Read more

Genius glutenvrij brood is nu bestelbaar!

We hebben er allemaal een stuk langer op moeten wachten dan de bedoeling was: Genius glutenvrij brood is bij ons in huis! Of nou ja, komt dagelijks binnen in ons magazijn, klaar om naar jou te verzenden! Wij zijn door het dolle, want we hebben allemaal lang op dit moment gewacht. We vinden het super leuk dat we jou weer blij kunnen maken met je favoriete brood!

Read more

Het bestellen van glutenvrije diepvriesproducten is veranderd

Zoals je weet kun je in onze webshop ook glutenvrije diepvriesproducten bestellen, zoals glutenvrije snacks, gebak, bladerdeeg, pizza en broodjes. Het verzenden van diepvriesproducten is altijd wel een beetje een uitdaging: er is speciale verpakking nodig zodat de producten tegen de 48 uur bevroren blijven. Dit brengt helaas, maar logischerwijs, wat kosten met zich mee. Wij hebben de verzendkosten nu iets anders ingedeeld.

Read more

Glutenvrije markt in het teken van Sinterklaas: 25 november 2017

Net als vorig jaar organiseert Glutenvrijemarkt.com een glutenvrije markt geheel in het teken van Sinterklaas! Op 25 november ben je van harte welkom om te genieten van alles wat de glutenvrije wereld te bieden heeft. In dit artikel lees je meer over wat er deze dag allemaal te beleven en te proeven is en vind je antwoorden op verschillende vragen. Wij vinden het super gezellig als je (alleen of samen met vrienden of familie) komt!

Read more

Consenza Bakery vers glutenvrij brood vanaf 11 oktober te bestellen!

Vanaf 11 oktober zijn er maar liefst zes verschillende soorten vers glutenvrij brood van Consenza Bakery te bestellen op Glutenvrijemarkt.com! Zoals je wel kunt raden, is Consenza Bakery onderdeel van het bekende merk Consenza en sinds kort hebben zij ook een aparte lijn met verse glutenvrije broden. De broden worden gemaakt in een ambachtelijke bakkerij die glutenvrij gecertificeerd is en alle broden zijn verpakt in ovenfolie zodat je deze zonder zorgen kunt afbakken in de oven voor een knapperig resultaat. Lees snel verder om te ontdekken welke soorten vers glutenvrij brood van Consenza's Bakery je vanaf 11 oktober kunt bestellen!

Read more

Genius glutenvrij brood verkrijgbaar bij Glutenvrijemarkt.com!

Sinds de Albert Heijn het glutenvrije Genius brood uit het assortiment heeft gehaald en heeft vervangen voor brood van haar eigen merk, stromen bij ons de vragen binnen over waar Genius brood dan wel te krijgen is. Glutenvrij brood vinden wat je past, is een onwijze zoektocht en wanneer je iets gevonden hebt is het echt onwijs vervelend als dit niet meer verkrijgbaar is. Wij begrijpen dat ontzettend goed en daarom hebben wij hard ons best gedaan om Genius brood terug in ons assortiment te krijgen. Het is gelukt! Binnenkort kun je Genius brood dagelijks bij ons bestellen.

Read more