Nieuws

Afwijkende bezorging rondom de feestdagen 2017

De feestdagen van 2017 staan weer voor de deur. Over twee weken is het kerst en over drie weken is het alweer 2018! Door hoe de feestdagen vallen in de week is onze bezorging enigszins aangepast. Om je niet voor verrassingen te laten staan, leggen we het in dit artikel even voor je uit.


Read more

Een terugblik op de Glutenvrije Markt - Sinterklaas Editie 2017

Ben jij afgelopen zaterdag ook op bezoek geweest bij ons in het magazijn? Onze Glutenvrije Markt - Sinterklaas Editie 2017 was een schitterend succes! Met veel plezier stelden wij onze deuren open, nodigden leveranciers en de glutenpiet uit om er een leuke dag van te maken voor jong en oud. Het was een waarlijk feestje voor iedereen met een gluten intolerantie.


Read more

Genius glutenvrij brood is nu bestelbaar!

We hebben er allemaal een stuk langer op moeten wachten dan de bedoeling was: Genius glutenvrij brood is bij ons in huis! Of nou ja, komt dagelijks binnen in ons magazijn, klaar om naar jou te verzenden! Wij zijn door het dolle, want we hebben allemaal lang op dit moment gewacht. We vinden het super leuk dat we jou weer blij kunnen maken met je favoriete brood!

Read more

Het bestellen van glutenvrije diepvriesproducten is veranderd

Zoals je weet kun je in onze webshop ook glutenvrije diepvriesproducten bestellen, zoals glutenvrije snacks, gebak, bladerdeeg, pizza en broodjes. Het verzenden van diepvriesproducten is altijd wel een beetje een uitdaging: er is speciale verpakking nodig zodat de producten tegen de 48 uur bevroren blijven. Dit brengt helaas, maar logischerwijs, wat kosten met zich mee. Wij hebben de verzendkosten nu iets anders ingedeeld.

Read more

Glutenvrije markt in het teken van Sinterklaas: 25 november 2017

Net als vorig jaar organiseert Glutenvrijemarkt.com een glutenvrije markt geheel in het teken van Sinterklaas! Op 25 november ben je van harte welkom om te genieten van alles wat de glutenvrije wereld te bieden heeft. In dit artikel lees je meer over wat er deze dag allemaal te beleven en te proeven is en vind je antwoorden op verschillende vragen. Wij vinden het super gezellig als je (alleen of samen met vrienden of familie) komt!

Read more

Consenza Bakery vers glutenvrij brood vanaf 11 oktober te bestellen!

Vanaf 11 oktober zijn er maar liefst zes verschillende soorten vers glutenvrij brood van Consenza Bakery te bestellen op Glutenvrijemarkt.com! Zoals je wel kunt raden, is Consenza Bakery onderdeel van het bekende merk Consenza en sinds kort hebben zij ook een aparte lijn met verse glutenvrije broden. De broden worden gemaakt in een ambachtelijke bakkerij die glutenvrij gecertificeerd is en alle broden zijn verpakt in ovenfolie zodat je deze zonder zorgen kunt afbakken in de oven voor een knapperig resultaat. Lees snel verder om te ontdekken welke soorten vers glutenvrij brood van Consenza's Bakery je vanaf 11 oktober kunt bestellen!

Read more

Genius glutenvrij brood verkrijgbaar bij Glutenvrijemarkt.com!

Sinds de Albert Heijn het glutenvrije Genius brood uit het assortiment heeft gehaald en heeft vervangen voor brood van haar eigen merk, stromen bij ons de vragen binnen over waar Genius brood dan wel te krijgen is. Glutenvrij brood vinden wat je past, is een onwijze zoektocht en wanneer je iets gevonden hebt is het echt onwijs vervelend als dit niet meer verkrijgbaar is. Wij begrijpen dat ontzettend goed en daarom hebben wij hard ons best gedaan om Genius brood terug in ons assortiment te krijgen. Het is gelukt! Binnenkort kun je Genius brood dagelijks bij ons bestellen.

Read more

Let op: gewijzigde levering in verband met Pinksteren 2017

We zijn er bijna doorheen, door de feestdagen van dit voorjaar. Maandag 5 juni is het tweede Pinksterdag en dat betekent een vrije dag, ook bij PostNL. Dit betekent dat er geen bestellingen van Glutenvrijemarkt.com kunnen worden bezorgd. Alle bestellingen die bij ons binnenkomen tussen vrijdag 16 uur en maandag 16 uur zullen op dinsdag 6 juni worden overgedragen aan PostNL. Wil je je bestelling eerder ontvangen? Bestel dan uiterlijk vrijdag 2 juni en ontvang je bestelling zaterdag 3 juni thuis.

Read more

Glutenvrijemarkt.com in een nieuw jasje

Ja, je leest het goed: wij werken aan een nieuwe website. Je hoeft je geen zorgen te maken, Glutenvrijemarkt.com blijft natuurlijk gewoon bestaan! De website krijgt alleen een nieuw jasje met veel verbeteringen.

Read more

Glutafin niet meer verkrijgbaar. Wat nu? De beste alternatieven op een rijtje.

Als je zelf glutenvrij brood bakt, dan ken je het merk Glutafin wel. Dit is een van de oudste merken in de glutenvrije wereld. Van Glutafin verkopen wij al jaren bakmix bruin en bakmix wit. Helaas is dit merk binnenkort niet meer verkrijgbaar. Wij vinden dit ontzettend jammer. Omdat we weten wat een zoektocht het kan zijn om de goede bakmix en het goede recept voor je eigen glutenvrije brood te vinden, hebben we een aantal alternatieven op een rij gezet.

Read more