Product informatie

Glutenvrij bier van Albert Heijn is niet je enige optie: wij hebben ruim 40 soorten glutenvrij bier!

Doe jij altijd je boodschappen bij Albert Heijn en koop je daar meteen je glutenvrije bier? Dat is natuurlijk heel handig, dan ben je in één keer klaar met je boodschappen, maar wist je ook dat er veel meer glutenvrij bier op de markt is dan je bij Albert Heijn in de schappen vindt? Je kunt dus uit veel meer soorten bier kiezen dan je denkt! Glutenvrijemarkt.com vergroot continue haar glutenvrije bier assortiment. Zo hebben wij momenteel ruim 40 soorten bier. Waar kun je uit kiezen? Lees verder!

Read more

Wat maakt de glutenvrije stroopwafels van Stroopwafel Uniek zo uniek?

Stroopwafel Uniek, een nieuw merk in de Nederlandse markt, bestaat uit een ambachtelijk bereid puur Nederlands product: de stroopwafel, maar dan glutenvrij en lactosevrij. Mandy Detmar en haar twee kinderen werden gediagnosticeerd met coeliakie. Sindsdien eet het hele gezin glutenvrij. Mandy’s kinderen hebben haar geïnspireerd zelf stroopwafels zonder gluten en lactose te ontwikkelen. Hoe dat gegaan is en wat deze stroopwafels zo uniek maakt lees je in dit artikel.


Read more

Balviten brood vervangen door het brood van Gluten Free Life

Misschien heb je gemerkt dat Balviten brood al een tijdje niet meer verkrijgbaar is in ons assortiment. Heel jammer, wanneer dat het brood is wat je gewend bent te eten. Helaas ondervonden wij erg veel kwaliteitsproblemen met het merk. Wij hebben besloten over te stappen op het brood van Gluten Free Life. Dit brood is vergelijkbaar, maar van betere kwaliteit!

Read more

Glutenvrije eivervanger voor zowel hartige als zoete gerechten

Voor de vegans onder ons (of voor de mensen die om andere redenen liever geen ei meer eten) is het niet altijd makkelijk om ei te vervangen in recepten. Ei heeft namelijk vaak de functie als bindmiddel of verdikkingsmiddel en kan dan niet zomaar weggelaten worden. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je op de zondagochtend wel eens een gebakken eitje mist… De producten van Orgran bieden hiervoor uitkomst!

Read more

Waarom Turtle glutenvrije havermout het beste ontbijt is

Ja, wat een headline hè? Die belooft wat! En dat klopt, wij zijn namelijk heel enthousiast over een van de nieuwste aanwinsten in ons assortiment. Dit kersverse merk uit België ziet er niet alleen heel leuk uit, maar bestaat ook nog eens uit ontzettend lekkere en voedzame ontbijtjes. Waarom dit volgens ons het beste ontbijt is lees je uitgebreid in dit artikel.

Read more

Glutenvrije producten van Leev kopen? Wat je nog niet wist over dit merk

Leev, misschien heb je de producten van dit merk wel eens in de supermarkt zien liggen. De producten zien er mooi en vrolijk uit. Er is een uitgebreid assortiment beschikbaar en ja, er is een hele glutenvrije lijn! Wij hebben deze producten natuurlijk in ons assortiment. Denk aan mix voor haver en banaankoekjes, oerchips, havermuesli, meergranen crackers en meer! Omdat wij erg enthousiast zijn over deze productlijn zijn wij op zoek gegaan naar Leev bijzonder maakt. De volgende 7 punten wist jij ook vast nog niet.

Read more

Glutenvrij bakken met Schar

De glutenvrije wereld van meelsoorten en bakmixen is inmiddels een jungle aan merken, gebruikshandleidingen, ingrediënten, keurmerken en prijzen. Hoe weet je wat je waarvoor gebruikt? Elke meel of bakmix heeft eigen kwaliteiten en resultaten in het gebruik. Door te bakken zonder gluten verdwijnt een hoop elasticiteit en smeuïgheid, dus het is extra belangrijk het juiste product te kiezen voor datgene wat je wilt bereiden. Door middel van dit artikel hopen we het doldwaze glutenvrije doolhof wat overzichtelijker te maken. We nemen de meel en bakmixen van het bekendste glutenvrije merk Schar onder de loep.

Read more