De resultaten van het Enjoy Life Foods testpanel zijn bekend!

De resultaten van het Enjoy Life Foods testpanel zijn bekend!

Een aantal weken geleden deden wij een oproep op Facebook aan iedereen die geïnteresseerd was in het testen van Enjoy Life Foods producten en wat kregen wij ontzettend veel reacties! 50 personen mochten zich gelukkig prijzen met een testpakket en proefden erop los. Vandaag delen wij de resultaten van de vragenlijst met jullie.

De 50 deelnemers ontvingen een testpakket met de volgende 9 producten van Enjoy Life Foods:

 

Het product dat het merendeel van de deelnemers met smart als eerst wilden proberen, was de rijstmelk chocoladereep, gevolgd door de Mountain Mambo zaden & fruitmix.

 

De uiteindelijke jurybeoordeling

De repen van Enjoy Life Foods kregen na het testen een gemiddeld cijfer van een 7,5 waarbij een 8 het meest gekozen cijfer was! De meningen verschilden over of de Chewy Bars of nu juist de Crispy Bars het lekkerst waren en ook over de verschillende smaken en de mate van zoetheid waren de meningen verdeeld. Smaken verschillen nu eenmaal! De Chewy bar cocoa loco sprong er wel echt bovenuit, over deze bar was vrijwel iedereen erg positief.

 

De Chocolate bar ricemilk kreeg een gemiddelde waardering van maar liefst een 8,2 en de zaden en fruitmix (Mountain Mambo mix) een welverdiende 7,7. Deze zadenmix werd voornamelijk erg geschikt en lekker gevonden om door de yoghurt te roeren!

 

Uiteindelijk bleek dit de gemiddelde top drie van meest favoriete producten uit het pakket:

 

 

Eindbeoordeling 

Al met al vielen de producten goed in de smaak en gaf ruim 70% van de deelnemers aan op de hoogte te willen worden gehouden met betrekking tot nieuwe producten van Enjoy Life Foods! De producten van Enjoy Life Foods worden door ons testpanel voornamelijk gezien als een lekkere verwennerij voor speciale momenten en dagjes uit.

 

De producten vind je nu nog met korting in onze webwinkel!

 


Toekomstige testacties 

Houd onze website en onze Facebook pagina in de gaten, want er zullen nog meer van dit soort leuke acties volgen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden