26 Apr 2016

Een blik achter de schermen bij Glutenvrijemarkt.com

Altijd al benieuwd geweest hoe jouw glutenvrije bestelling bij ons ontvangen, bij elkaar gezocht, ingepakt en verzonden wordt? Wij willen jullie graag een exclusief kijkje in het magazijn van Glutenvrijemarkt.com geven.

Elke dag komen er bij ons flink wat glutenvrije bestellingen binnen

Zodra jouw bestelling afgerond is, komt deze automatisch samen met alle andere bestellingen bij ons uit de printer. We beginnen de dag dan ook met een flinke stapel glutenvrije bestellingen. De picklijsten van de bestellingen worden vervolgens gesorteerd en verdeeld, zodat iedereen gemakkelijk aan de slag kan met het orderpicken.

 

Aan de slag met jouw glutenvrije bestelling! 

We hebben een compact magazijn met handige schappen waar we gemakkelijk producten van af kunnen pakken. Dit overzicht is ook wel nodig, want we hebben ruim 1500 producten in ons glutenvrije assortiment. Wij leggen dan ook in dit magazijn heel wat meters af om de producten bij elke bestelling te verzamelen. ;-) De met zorg verzamelde producten worden in een blauwe krat gelegd. Voor elke bestelling is een aparte krat. De kratten worden vervolgens opgestapeld en naar de inpakruimte gereden.
 

 

Het verzenden en leveren van je glutenvrije bestelling

In de inpakruimte wordt -je raadt het al- je bestelling ingepakt, maar eerst worden je producten nog een keer op juistheid gecontroleerd. Vanwege de grote hoeveelheid aan verschillende producten in ons assortiment, vinden wij een dubbele check erg belangrijk. Dit gebeurt automatisch. Het enige wat wij hoeven te doen is alle producten te scannen en via een computersysteem worden de producten afgevinkt. Zo zien wij gemakkelijk of de bestelling compleet is. We proberen te allen tijde de producten voorzichtig en met zorg te verpakken. Soms is het inpakken in dozen net als puzzelen: passen en meten om alles goed verdeeld te krijgen in de doos en op zo'n manier dat er niks kapot kan gaan. Soms is dit een hele uitdaging: probeer maar eens flessen bier of zware pakken meel te verpakken samen met pakken beschuitjes! Gelukkig weten wij van wanten!
 


Benieuwd wat we doen met bestellingen met glutenvrije diepvriesproducten?

Elke dinsdag, woensdag en donderdag worden alle bestellingen (minimaal 25 euro aan diepvriesproducten) met diepgevroren producten verzonden. Deze bestellingen worden op dezelfde manier als de houdbare bestellingen ingepakt, alleen komt er een extra vrieszak in de doos waar de bevroren producten samen met droogijs inzitten. Droogijs is, zoals de naam al zegt, droog. Het blijft tot wel 48 uur bevroren en zo krijg je glutenvrije diepvriesproducten bevroren thuis! Wil je precies weten hoe het verzenden met droogijs werkt? Kijk dan eventjes op de pagina van de diepvriesproducten.
 
We streven ernaar elke bestelling dezelfde werkdag nog met PostNL mee te geven. Elke werkdag om 17:00 uur worden al onze pakketten opgehaald en door PostNL de volgende werkdag bij je thuis bezorgd. Zodra de pakketten bij PostNL zijn aangemeld, krijg je een e-mail met daarin het verwachte bezorgmoment van je pakket. Wil je zelf een kijkje nemen in het magazijn van Glutenvrijemarkt.com? Dat kan!

  • Wij in dit magazijn ook regelmatig glutenvrije markten organiseren waarop je allerlei producten kunt proeven en mensen kunt ontmoeten om tips over glutenvrij eten uit te wisselen?
  • Dit altijd een erg gezellige en geslaagde dag is?
  • De eerstvolgende Glutenvrije Markt aangekondigd wordt op onze blog?
  • Je ook op de hoogte gehouden kan worden van de glutenvrije markten via Facebook, onze nieuwsbrief waar je je onderaan deze pagina voor kunt inschrijven óf deze blog? Volg ons en mis niks meer!
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter