Glutenvrij brood van Huttwiler nu verkrijgbaar bij Glutenvrijemarkt.com!

Glutenvrij brood van Huttwiler nu verkrijgbaar bij Glutenvrijemarkt.com!

YES! Ons assortiment is weer een fantastisch merk rijker! Met Huttwiller heb je nu nog meer keuze in lekkere glutenvrije broodjes. Eerst even een introductieverhaaltje over de oorsprong van Huttwiler.


Glutenvrij brood van Huttwiler: wie, wat, waar?

Het merk Huttwiler is afkomstig uit Duitsland. Huttwil is een kleine, historische stad in Duitsland gelegen tussen Luzern en Bern en genesteld tussen de zacht glooiende heuvels van Emmental. Het merk Huttwiler is in 2012 opgericht door de bakkerketen JOWA AG. Dit was een reactie op het groeiend aantal mensen met glutenintolerantie, gevoeligheid of coeliakie.

 

 

Doelstelling van Huttwiler

Het doel van Huttwiler is om producten te bieden met gunstige voedingswaarden, een goede smaak en gecertificeerd glutenvrij. Zo kunnen ze aan iedereen die een glutenvrij dieet volgt de garantie geven dat ze zonder zorgen kunnen genieten. Deze producten zijn een gezond en heerlijk alternatief in een glutenvrij dieet.

 

Huttwiler is ook zeer strikt in de productie van hun producten. Ze maken hun producten grotendeels zonder conserveermiddelen. Dit is mogelijk omdat ze gebruik maken van een ‘clean room-technologie’; een volledig steriel verpakkingsproces. Zo blijft het voedsel van hoge kwaliteit en ook langer houdbaar.

 

 

Nu bij Glutenvrijemarkt.com!

Glutenvrijemarkt.com is het eerste Nederlandse bedrijf wat Huttwiler mag gaan verkopen! Wij hebben nu in ons assortiment 9 producten opgenomen. Dit zijn baguettes, haver broodjes, pretzel baguettes, driegranen brood, crunchy broodjes, sandwich brood, gesneden boeren brood, crunchy baguettes en fitness broodjes. Bekijk hier snel het assortiment!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden