Glutenvrije producttips voor de kerstdagen

Glutenvrije producttips voor de kerstdagen

De vrolijkste tijd van het jaar is weer aangebroken: de lichtjes hangen in de kerstboom, het huis is leuk versierd, de cadeautjes liggen onder de boom en er wordt gezellig gegeten met familie. Met deze glutenvrije producttips doe jij inspiratie op voor de kerstdagen. Zo maken wij er met zijn allen een groot feest van!

 

Weinig tijd om uren in de keuken te staan tijdens kerst? Met deze producttips heb jij binnen handomdraai een lekker glutenvrij kerstontbijt, een smaakvolle glutenvrije kerstsnack en een heerlijk glutenvrij diner op tafel staan! 

 

 

Glutenvrij kerstontbijt / glutenvrije kerstbrunch 

Wij hebben ontzettend veel producten in ons assortiment om jouw glutenvrije kerstbrunch compleet te maken. De geur van versgebakken glutenvrij brood of afbakbroodjes maakt hierbij jouw ochtend compleet. Bekijk hier de lijst met 10 producten die écht niet mogen ontbreken tijdens jouw kerstontbijt!

  

 

Glutenvrij bij de koffie

 

Natuurlijk is dit lang niet alles. Wil je verder zoeken? Bekijk ons gehele assortiment aan overheerlijke glutenvrije koekjes.

 

 

Glutenvrij kerstdiner 

Ieder jaar is het weer puzzelen wat je op tafel zet. Je moet denken aan een voorafje, een tussengerecht, het hoofdgerecht en natuurlijk aan het dessert. Er is zoveel keuze! Wij helpen je ook op dit vlak met het opdoen van inspiratie. De volgende producten maken jouw gerechtjes tijdens het kerstdiner nét even een tikkie lekkerder én makkelijker te maken!

 

 

Als je alle benodigde producten hebt ingeslagen, vergeet dan vooral niet aan deze 10 punten te denken voor een geslaagd kerstdiner!

 

 

Glutenvrij dessert

Het dessert is natuurlijk de grote finale van het kerstdiner. Je hebt je al knap door de vorige gangen gekokkereld. Iedereen heeft lekker gegeten en gedronken en dan zitten de gasten te wachten op het dessert. Denk eens aan de volgende recept ideetjes:

 

 

 

Drinken

Bij een kerstdiner wordt er natuurlijk ook gezellig gedronken. Verschillende drankjes mogen daarom ook niet ontbreken!

 

 

 

Op zoek naar recepten voor de kerst?

Wij wensen jou veel succes met de voorbereidingen van jouw kerstdiner. Vergeet niet te genieten van al het glutenvrije lekkers en de tijd die je doorbrengt met jouw familie of vrienden! Ben je er nog niet helemaal uit wat je gaat maken? Neem dan gerust nog eens een kijkje op onze blog, bij alle feestelijke recepten! Of bekijk hier de lekkerste glutenvrije kersthapjes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden