08 Jul 2021

Glutenvrije Top 10 van Lieke (Medewerker GVM)

Met De Glutenvrije Top 10 van... doe jij inspiratie op voor jouw volgende glutenvrije boodschappen! Een aantal medewerkers hebben hun eigen lijst gemaakt met hun favoriete Top 10 producten en leggen ze uit waarom juist dit zo lekker is. Vandaag deelt medewerker Lieke haar top 10.

 

Wie is Lieke?

Ik ben Lieke en ik ben werkzaam voor de glutenvrijemarkt.com en ik werk op kantoor. Op kantoor hou ik mij bezig met het invoeren van nieuwe producten, de klantenservice, het schrijven van blogartikelen en soms voor de afwisseling ben ik af en toe ook orders aan het lopen. 

Gelukkig heb ik geen coeliakie en ook ben ik niet gevoelig voor gluten o.i.d. Wel eet ik graag zo veel mogelijk geen gluten omdat ik merk dat mijn lichaam daar toch op reageert. Ik heb heel veel producten die ik lekker vind maar omdat ik tegenwoordig mijzelf bezig hou met het ketogeen dieet, eet ik nauwelijks meer producten van de glutenvrijemarkt.com. Toch wil ik je heel graag mijn Top 10 laten zien zodat jij hopelijk inspiratie op kan doen. Laten we een kijkje nemen!

De Glutenvrije Top 10 van Lieke (geen bepaalde volgorde)

 

 • In de lijst wil ik echt heel graag de Marlenka Cake Nuggets verwerken. Deze heerlijke, zachte zoete balletjes zijn heerlijk voor bijvoorbeeld desert of tussendoor. Gelukkig zijn ze heel machtig, dus doe je er lekker lang mee!

 

 

 

 • Ik wil je voorstellen aan de Schär Chicken Fingers. Deze heerlijke chicken fingers eten wij hier altijd op werk op de vrijdagmiddag en daar keek ik altijd naar uit! Ze zijn net zo lekker als de normale chicken fingers mét gluten.

 

 

 • De Schär Melto Pocket . Ben jij gek op kinder bueno? Dan weet ik zeker dat je deze ook lekker gaat vinden. Deze heerlijk melto pocket's neem je makkelijk mee voor onderweg naar werk, tijdens het reizen of als je een klein rondje buiten loopt met je hond! 

 

 • En natuurlijk ook de Schär Paprika Curvies. Mocht je een grotere fan van naturel zijn, hebben wij deze ook! Lekker voor op de bank als je trek hebt in een chipje of gezellig op een verjaardag rond te gaan. Ze smaken heel erg hetzelfde als de Pringles en word daarom door mij ook aangeraden.

 

 

 

 • Of wat dacht je van de Moma Instant Havermout met Golden Syrup . Deze heb ik gekozen omdat ik het heerlijk vind om hier de dag mee te starten. Persoonlijk hou ik erg van warm eten, dit kan zoetig of hartig zijn. En omdat het zo lekker warm en zoet is, ben ik erg gek op! Vooral lekker voor bij het ontbijt of als lunch. Als je gek bent van havermout, en warme zoetigheid, dan is dit product ook echt perfect voor jou.

 

 

 

 

 • Qua brood wou ik deze heel graag in de lijst neerzetten en dan gaat het om de Schär Pain Campagnard Meergranenbrood. Zelf ben ik persoonlijk niet echt gek op glutenvrij brood, tenzij dit is geroosterd in het broodrooster. Maar dit brood vind ik erg lekker om hem gewoon te eten zoals hij is! Hij is lekker stevig, smeuïg en zeker aan te raden om te eten met zoet beleg. Maar dat is mijn eigen persoonlijke voorkeur.

 

 

 • Waar ik ook echt gek op ben zijn de Chocolate Chip Cookies van Made Good. Deze heerlijke, zoete koekjes zijn zo lekker. Nadeel is dat ze een beetje kruimelen. Maar weet je wat het voordeel is van deze koekjes? De voedingsstoffen zijn van groente gemaakt! Zo zit hier bijvoorbeeld spinazie, broccoli, wortelen, tomaten en bieten in. 

 

 

 

 • Niet alleen deze koekjes van Made Good maar ook de Star Puffed Cheddar Crackers van Made Good zijn zo heerlijk. 
  Ook in deze heerlijke snack zitten er precies dezelfde groentes in verwerkt! Lekker om bij een biertje of wijntje te eten. 

 

 

 

 • Ook de heerlijke Ginger bread energiereep van Nakd komt bij in mijn lijstje terecht.
  Ik merk dat ik vooral gek op de zoete producten ben. Probeer maar eens een reep van Nakd. Heerlijk voor onderweg of als tussendoortje. 

 

 

 

 • Last but not least, de Schär Chocolate O's. Deze ronde, chocolade koekjes lijken een beetje op de oreo's. Ze zijn heerlijk. Ook weer, zoals al de andere producten die ik voorstel, lekker zoet. 

 

 

 

 

Welk product vind jij het lekkerst? Laat het ons weten en wie weet hebben wij binnenkort een blog met klanten Top 10!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter