Nieuw! Chips en Special flakes van Semper!

Nieuw! Chips en Special flakes van Semper!

Semper heeft weer aan paar nieuwe glutenvrije producten geïntroduceerd! Wij van Glutenvrijemarkt.com willen jullie daar natuurlijk iets over vertellen. We beginnen bij het begin: wat voor merk is Semper eigenlijk?

Semper is een merk afkomstig uit Zweden en staat vooral bekend om de glutenvrije meelmixen, broodjes en koekjes.Semper vindt het belangrijk dat hun producten helemaal glutenvrij zijn, daarnaast is een hoge kwaliteit ook zeer belangrijk. Dat houden zij strak goed in de gaten in het ontwikkelings- en productieproces! 


De nieuwe glutenvrije producten die wij gaan verkopen van Semper zijn Special Flakes vol vezels om de dag goed mee te starten, maar ook lekkere snacks! En die chips zijn toch een partijtje lekker! En dat, terwijl er geen rare toevoegingen inzitten!Glutenvrije special flakes 

De special flakes zijn lekker krokant, zitten vol met vezels en hebben een laag vetgehalte. Ze smaken heerlijk met yoghurt, melk of fruit en zijn dus zeer geschikt vooreen gezond begin van de dag!Chips van linzen of kikkererwten

De chips gemaakt van linzen en hummus (kikkererwten) zijn lekker krokant en hebben een heerlijke smaak! Ze zijn net even anders dan normale chips. Ben je gek op Mexicaans eten? Ga dan voor de chili lemonchips! Kies anders eens voor de chips met een romige dille smaak, heel bijzonder, omdat er geen room aan te pas komt.

 

Update: de Semper chips van linzen of kikkererwten zijn niet meer verkrijgbaar, wel verkopen wij de volgende soorten linzenchips:Bekijk hier alle producten van Semper en probeer ze uit!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden