09 Mar 2017

Nieuw! Repen en ontbijtgranen van Eat Natural

Eat Natural ken je vast al, voedzame repen met natuurlijke producten en ook nog eens glutenvrij! Wij hebben ons assortiment nu uitgebreid met de Bars with Benefits en de Low Calorie Bars. Ook zijn de ontbijtgranen van Eat Natural nu toegevoegd. Reden om eens iets meer te vertellen over dit merk en de producten. Lees gauw verder!

Eat Natural houdt het graag simpel: simpele, maar de beste ingrediënten. Gebakken volgens een simpel recept. Er worden dan ook geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen gebruikt. De repen zijn geschikt voor elk moment van de dag. Boordevol goede granen, noten, zaden en vruchten geniet jij op elk moment. Bars with Benefits zijn in drie smaken te verkrijgen in 3-packs. De Low Calorie Bars zijn er in drie smaken en er zijn ook nog 4 normale repen. Bekijk de repen in ons assortiment.

In de ochtend kun je er ook voor kiezen te ontbijten met een van de vier glutenvrije ontbijtgranen van Eat Natural. Boekweit Muesli in een handige portieverpakking, Super Granola met Boekweit, Zaden en Honing, de krokant geroosterde Ontbijtgranen met Rankfruit en de krokant geroosterde Ontbijtgranen met Boekweit. Lekker met (plantaardige) yoghurt of melk, bijvoorbeeld de zuivelvervangers van Riso Scotti.

Bekijk de producten van Eat Natural en bestel vandaag nog! Op werkdagen vóór 16 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter