09 Jul 2021

Ontdek de heerlijke smaken van Big Drop Brewing Co.

Big Drop Brewing Co. is een prachtig merk uit Engeland met glutenvrije alcohol-vrij bier in diverse smaken. Hun alcoholvrije ambachtelijke bieren zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt met zorg vakmanschap en innovatie. Met bieren bekend om hun krachtigere, hoppigere smaken die out of the box bedacht zijn.
Ontdek de verschillende smaken nu!

Wie is Big Drop Brewing Co.?

Gelanceerd in Oktober 2016, heeft Rob Fink samen met zijn vriend en bandlid James Kindred het begin gemaakt voor Big Drop Brewing Co. Het idee was om alcoholvrij bier te maken die meer paste bij hun eigen levensstijl (zoals vader worden) omdat ze gefrustreerd raakten van het kleine assortiment.

Big Drop gebruikt niet alleen gerst. Het maakt gebruik van gerst, rogge, tarwe en haver om een ​​geweldige smaak en aroma aan het bier te geven. En het gebruikt niet slechts één type van elk. Voor al hun bieren gebruiken ze meer dan 20 speciale granen. 

Big Drop Brewery Co. heeft meerdere malen award gewonnen met hun bieren.

Ons assortiment:

Deze IPA straalt citrusvruchten uit vanaf het moment dat je hem schenkt tot het moment dat je die laatste slok met een tevreden zucht opdrinkt. De heldere, scherpe twist van bitterheid aan het einde zorgt ervoor dat je er nog een keer in wilt duiken. Gekoeld genieten!

 

 

 

Een smaakpapillen prikkelende Sour met een zuivere aroma van witte druiven, hints van vers wit brood en een bijna lemon curd - achtige zuurheid. Een geweldige toegangspoort tot de wereld van zure bieren, en met zijn verrukkelijke eigenschappen - een uitstekend aperitief.

 

 

 

Een bierstijl die niet vergeten is en smaakt als een honingraat bedekt met chocolade. Rijk, zalvend en een absoluut decadente biertraktatie.

 

 

 

 

Dit bier levert op alle niveaus een genot voor de zintuigen. Rozige bloemige aroma's ontstaan het moment als je schenkt, met een lichte en limoen achtige citrus bite en een evenwichtige, maar duidelijke bitterheid op de afdronk.

 

 

 

Limited Edition Collaboration Smaken:

Big Drop Brewing Co. houdt van geweldig bier en ze houden van geweldige brouwerijen. Samenwerkingen tussen brouwerijen om een ​​bier te creëren is een lange traditie van ambachtelijk bier. En dus besloten ze om een ​​paar ietwat gekke alcoholvrije bieren te maken met een aantal geweldige brouwerijen.

Dit is de tweede editie van de World Collaboration Series en deze keer wilden ze nieuwe vrienden maken in Scandinavië.

Lees meer over de World Collab Series hier.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter