Van Lieke is vrij hebben wij maar liefst dertien nieuwe producten

Van Lieke is vrij hebben wij maar liefst dertien nieuwe producten

Lieke is vrij is een vrij nieuw merk in de glutenvrije wereld. Naast het feit dat alle producten van Lieke is vrij glutenvrij zijn, zijn de producten ook nog eens biologisch. De producten zijn geproduceerd op basis van maïszetmeel. Ze hebben een uitgebreid assortiment van ontbijtproducten, tussendoortjes, bakproducten en diner producten. Wij hebben maar liefst 13 nieuwe producten van dit merk toegevoegd aan ons assortiment!

Van dit merk hebben wij een aantal broden in ons assortiment. Nieuwe broodjes die wij toegevoegd hebben aan ons assortiment zijn: kaasbroodjes, koffie broodjes, mini baguettes en witbrood. Lekker om even op te warmen, even af te bakken of even in de broodrooster te doen.  

 

Één van de nieuwe pastasoorten van Lieke is vrij is de Tricolore Fusilli. Breng wat kleur op je bord met deze pasta samen met een lekker tomatensausje of een champignonsausje. Wat ook goed bij deze pastasoorten past is carbonara. Carbonara maak je met eieren, kaas, bacon of spek. Niet alleen pasta maar ook lasagne bladen hebben wij van dit merk in huis. Maak een traditionele lasagne of maak een lekkere vegetarische variant met spinazie.

 

Ook voor de lekkere zoete tussendoortjes zit je goed bij Lieke is vrij. Probeer eens de wafels, spritsen of lange vingers van dit merk. Niet alleen zijn lange vingers lekker voor tussendoor maar je kunt er ook een heerlijke tiramisu van maken.

 

Bekijk deze producten in ons assortiment en bestel snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden