17 en 18 september 2016: Stijl & Smaak Glutenvrije markt - we vieren ons 10-jarig bestaan met jou!

17 en 18 september 2016: Stijl & Smaak Glutenvrije markt - we vieren ons 10-jarig bestaan met jou!

Dit jaar bestaat onze website Glutenvrijemarkt.com 10 jaar. Reden voor feest! Wij willen dit vieren met een wel heel bijzonder evenement. De glutenvrije markten in ons magazijn in Leiden zijn ontzettend gezellig, maar we pakken het voor deze gelegenheid groter aan! Daarom organiseren wij samen met Woonmall Villa ArenA in Amsterdam een heel glutenvrij weekend op 17 en 18 september 2016 in Amsterdam!

Glutenvrijemarkt.com viert een stijl- & smaakvol feestje in Villa ArenA Amsterdam

Dit speciale evenement heet Stijl en Smaak Glutenvrije Markt en zal gehouden worden in Woonmall Villa ArenA, de grootste woonmall van Nederland. Het evenement is groots: met ruim 30 kramen is er van alles te ontdekken en proeven. Je kunt gebruik maken van scherpe acties, ervaringen uitwisselen met anderen en kans maken op leuke prijzen! We gaan voor beleving! Kom genieten van onbezorgd eten en shoppen in een bijzondere omgeving!
 


Wat kun je verwachten van deze Glutenvrije Markt?

Er zijn tijdens dit evenement ontzettend veel leveranciers aanwezig die hun merken en producten graag aan je presenteren, zoals Peijnenburg, Consenza, Orgran, Riso Scotti, Dr Schär, Doves Farm, Yam en nog veel meer! Je kunt al je glutenvrije boodschappen in één keer doen. Je kunt bij elke kraam terecht voor uitleg en er is volop mogelijkheid tot proeven. Heb je na je rondje over de markt nog steeds trek? We kunnen met trots melden dat de Glutenvrije Visboer (alleen zaterdag) en Karels Biofriet (zaterdag en zondag) met alle liefde en plezier glutenvrije kibbeling of friet met glutenvrije kroket voor je bakken. Klinkt als een feestje hè!


Wat je vooral kunt verwachten op 17 en 18 september is een groot glutenvrij feest met het grootste glutenvrije assortiment en vele hoogwaardige glutenvrije producten om te proeven. Dat alles vindt plaats in één van de mooiste locaties in Nederland. Je kunt in Villa ArenA ook de rest van de dag heerlijk verder shoppen. Ideaal als dagje uit! De entree is gratis en Villa ArenA is zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij hebben er alvast mega veel zin in, jij ook?Even in het kort:

  • Wie: Glutenvrijemarkt.com in samenwerking met Villa ArenA
  • Wat: Stijl & Smaak Glutenvrijemarkt
  • Waar: Atrium van Woonmall Villa ArenA, De Entree 1, 1101 BH Amsterdam
  • Wanneer: 17 september 10-17:30 uur | 18 september 11-17 uur
  • Hoe: Met veel feestelijkheid en gezelligheid, het grootste glutenvrije assortiment, scherpe acties, winacties en vooral proeven en beleven!
  • Meer informatie: te vinden op de website van Villa ArenA.
  • Aanmelden: doe je op de Facebook evenementpagina. De toegang is gratis!

 

Ga naar de speciale Facebook-evenementpagina. Daar maak je kans op fantastische prijzen! Meld je aan als bezoeker van Stijl & Smaak Glutenvrije Markt, deel het eerste bericht en win een jaar lang glutenvrij boodschappen doen bij Glutenvrijemarkt.com t.w.v. €25,- per maand óf een glutenvrij diner voor 2 personen bij Restaurant Fifteen Amsterdam. Houd deze eventpagina goed in de gaten, want je kunt nog veel meer winnen en beleven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden