Afwijkende bezorging rondom de feestdagen 2017

Afwijkende bezorging rondom de feestdagen 2017

De feestdagen van 2017 staan weer voor de deur. Over twee weken is het kerst en over drie weken is het alweer 2018! Door hoe de feestdagen vallen in de week is onze bezorging enigszins aangepast. Om je niet voor verrassingen te laten staan, leggen we het in dit artikel even voor je uit.

Kerst

Kerst valt dit jaar op maandag 25 en dinsdag 26 december. Tot en met vrijdag 22 december 16 uur is alles normaal. Dit betekent (altijd onder voorbehoud in verband met de drukte) dat je pakket zaterdag in huis is. Dit betekent kerst volgende voor de bezorging van je pakket:

  • Bestel je vrijdag 22 december voor 16 uur?  --- Je pakket wordt (onder voorbehoud) bezorgt op zaterdag 23 december.
  • Bestel je tussen vrijdag 22 december 16 uur en woensdag 27 december 16 uur? --- Je pakket wordt (onder voorbehoud) op donderdag 28 december      bezorgd.
  • Bestel je woensdag 27 december na 16 uur? --- Alles is weer normaal. Vanaf nu geldt in prinicipe: voor 16 uur bestelt, de volgende (werk)dag in huis.


Nieuwjaarsdag

Nieuwjaarsdag, 1 januari 2018, valt op maandag. Wat betekent dit voor jouw pakket?

  • Bestel je voor vrijdag 29 december 16 uur? --- Jouw pakket wordt (onder voorbehoud) op zaterdag 30 december bezorgt.
  • Bestel je tussen vrijdag 29 december na 16 uur en dinsdag 2 januari 16 uur? --- Jouw pakket wordt (onder voorbehoud) op woensdag 3 januari              bezorgt.
  • Bestel je na dinsdag 2 januari 16 uur? --- Alles is weer normaal. Vanaf nu geldt in prinicipe: voor 16 uur bestelt, de volgende (werk)dag in huis.


België

Voor pakketten in België geldt over het algemeen dat deze mogelijk 1 dag later bezorgd worden dan de pakketten in Nederland. Reken dus bij bovenstaande bezorgdata voor de zekerheid een dag extra. Via de track-en-trace-code die je per mail krijgt opgestuurd, kun je je pakketje volgen.


Wil je zeker weten dat je je spullen op tijd in huis hebt?

Bestel dan ook op tijd. Elk jaar ervaren wij enorme drukte rondom de feestdagen. Als jij zeker wilt weten dat je pakket op tijd aankomt, maar ook dat wij alle producten die je wilt nog op voorraad hebben, raden wij altijd aan: bestel op tijd! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden