• Lorem ipsum

De Budget Box met producten ter waarde van €74,69. Nu voor €32,95!

17 Jan 2023
door Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrij eten is een stuk duurder dan mensen die niet glutenvrij eten. Daarnaast is het momenteel alleen nog maar duurder geworden. Dit thema kwam breed aan bod in het RTL nieuws van december 2022. Naar aanleiding hiervan willen wij mensen helpen doormiddel van de Budget Box te lanceren op Glutenvrijemarkt.com. Geen verspilling, wel lekkere glutenvrije producten èn een heel stuk goedkoper! Lees er meer over in deze blog:

De Budget Box is een samenwerking met de bloggers: Edgar (Glutenvrije Vader), Remke (Gluten- en Lactosevrije Kookkunst), Nathalie (Glutenvrij met Nathalie) en Glutenvrijemarkt.com. De box bevat totaal 23 producten met een houdbaarheid van 1 tot 6 maanden ter waarde van €74,69. Nu voor €32,95. Het is een Limited Edition dus OP=OP!

Wat zit er in de Budget Box?

De Budget Box bestaat uit 15 producten van Peaks Free From: Meelmix, Havervlokken, Witte Broodmix, Cornflakes, Brownie Mix, Kruidcakemix, Bananenbroodmix, Bakbananenmeel, Chocolade Cakemix, Quinoameel, Rozijnenbroodmix, Orga-Nice Kokosmeel, Orga-Nice Boekweit en 2 x Spaghetti.

Daarnaast bevat de box: Freee Foods Fibre Flakes, Nairn's Cheese Wholegrain Crackers, Bio4All Biologische Abrikozen, Zuurkool, Tuinbonen, Doperwten en Salsa Saus.

De producten bevatten diverse THT data, verschillend van kort- tot langer houdbare producten (1 tot 6 maanden).

Hoe kan je de box bestellen?

Wil je de box bestellen? Klik dan hier. De box zal verzonden worden door Glutenvrijemarkt.com. Het is een Limited Edition dus OP=OP!

Samenwerking

De box is een samenwerking met Edgar (De Glutenvrije Vader), Nathalie (Glutenvrij met Nathalie), Remke (Gluten- lactosevrije kookkunst) en Glutenvrijemarkt.com.

Wil je een voorproefje zien van de Budget Box? Neem dan een kijkje bij Edgar, Nathalie of Remke! Deze drie bloggers vertellen er meer over op hun Instagram account.

Geïnteresseerd? Bestel de box hier!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter