Dé Glutenvrije Markt 28 mei 2016: ben jij erbij?

Dé Glutenvrije Markt 28 mei 2016: ben jij erbij?

Na het grote succes van onze eerste editie in 2015 en de afgelopen editie op 2 april, organiseren we weer De Glutenvrije Markt bij ons in het magazijn in Leiden! Deze keer pakken we het wéér wat groter aan met vele hapjes en drankjes van diverse foodtrucks. Lees gauw verder wat er deze dag te beleven is op ons evenement.

Wat organiseren wij op De Glutenvrije Markt op 28 mei?

Bekijk, proef en koop ons uitgebreide glutenvrije assortiment. Wij zijn de grootste Nederlandse webwinkel in glutenvrije producten. Maak deze dag kennis met ons assortiment, ons bedrijf en profiteer van onze scherpe acties! In het kader van mei, de Coeliakiemaand, verkopen wij ook leuke t-shirts en tassen in diverse maten! 

Natuurlijk zijn er deze dag veel andere mensen met een glutenvrije levensstijl. Met hen kan je heel leuk ervaringen en tips uitwisselen. Die kans krijg je natuurlijk niet elke dag! Deze interactie vinden wij van glutenvrijemarkt.com belangrijk, omdat we weten hoe lastig het kan zijn om anders te gaan eten en je maaltijden te bereiden. Wat is nu handiger dan leren van degenen die met dezelfde zoektocht bezig zijn of al ervaringsdeskundige zijn? Doe er je profijt van! 

Er zal deze dag ook iets leuks en lekkers voor kinderen zijn, dus zij zijn van harte welkom! Houd hiervoor ook de eventpagina in de gaten.Maar, er is meer.. véél meer. Maak kennis met en geniet van heerlijke verse glutenvrije producten!

Naast ons eigen uitgebreide assortiment en een hele hoop gezelligheid, kun je deze 3e editie van de Glutenvrije Markt nog meer marktkramen met lekkere glutenvrije producten verwachten. De markt is ideaal voor een dagje uit! Verwen jezelf of iemand anders dus heerlijk met het volgende:

 • Bakker Henk van het merk Heja en ons eigen merk I am Glutenfree presenteert zijn glutenvrije producten. Proef wat jij de allerlekkerste koeken vindt!

 • Wij zijn trots om aan te kondigen dat dit keer ook Carlijn van Foodless.nl haar verse glutenvrije cake en gebak presenteert. Maak kennis met deze heerlijke producten en met Carlijn! Op haar website vind je tevens heel veel lekkere recepten en tips voor een glutenvrije levensstijl.

 • Karels Bio Friet - een echt Leids begrip - is met zijn foodtruck aanwezig en bakt heerlijk zelfgemaakte glutenvrije friet en snacks: een echte aanrader!

 • De Glutenvrije Visboer is aanwezig en bakt verse, glutenvrije vis. Is het lang geleden dat je kibbeling hebt gegeten? Dit is je kans! 

 • Marjan van Marjan's Bakery zal haar heerlijke, verse broden presenteren. Heb jij haar heerlijke, glutenvrije vers brood al geprobeerd? Walnotenbrood, sorghumbrood of ontbijtkoek: kom kijken en proeven.

 • John van Bakvormen.com is aanwezig en kun je de beste siliconen bakvormen aanschaffen om zelf thuis brood en cake te bakken.

 • VA Foods komt lekkere glutenvrije snacks (ook vega) bakken. VA Foods vindt genieten een belangrijk onderdeel van gezond leven en heeft daarom heerlijke snacks ontwikkeld die glutenvrij, lactosevrij, pindavrij, notenvrij zijn. Ook zijn vega en veganistische opties. Zo wordt verantwoord genieten wel heel gemakkelijk!

 • Glutenvrij gebak en ander lekkers van Eatonomy is te zien en te koop deze dag. Eatonomy is een startend bedrijf uit Tilburg wat zich richt op biologisch, glutenvrij, geraffineerde suikers vrij en veganistisch eten. Tussen de producten van Eatonomy is dus voor iedere allergie wat wils.

 • De producten van het merk Joop's Glutenvrij van de website specialetaarten.nl, zoals verse glutenvrije eierkoeken, krentenbollen of boterkoek kun je ook komen bewonderen. Binnenkort gaan wij deze producten ook via onze website verkopen, dus houd Glutenvrijemarkt.com in de gaten! 


Het belooft een gezellige en inspirerende dag te worden. Ben jij er 28 mei ook bij? Meld je aan op ons Facebook evenement, zodat je op de hoogte blijft van nieuws omtrent de derde glutenvrije markt van Glutenvrijemarkt.com! 

Ben je enthousiast geworden? Zou je deze blog op Facebook willen delen?


Dus, even in het kort:

 • Wat: Dé Glutenvrije Markt
 • Wanneer: 28 mei 10 - 15 uur
 • Waar: Fruitweg 20, Leiden
  Je kunt gratis in de buurt parkeren.
 • Wij hebben deze dag mogelijkheid om te pinnen.

 

Houd onze website in de gaten voor aankomende evenementen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden