De Nederlandse Coeliakiedag 2018: Glutenvrijemarkt.com is er weer bij!

De Nederlandse Coeliakiedag 2018:  Glutenvrijemarkt.com is er weer bij!

Op zaterdag 14 april is het tijd voor de Nederlandse Coeliakiedag 2018, wat zal plaatsvinden in het Van der Valk hotel in Vianen. Dit evenement wordt elk jaar georganiseerd door de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Ook wij van Glutenvrijemarkt.com zijn weer aanwezig op deze dag! Kom jij ook gezellig langs?

 

Wat is er te doen?

Op deze dag kun je verdeeld over meerdere zalen de markt bezoeken. Op de markt kun je glutenvrije producten van verschillende leveranciers proeven en kopen. Daarnaast is er ook weer een prachtig programma samengesteld met lezingen over de medische ontwikkelingen, voeding en de sociale aspecten van het glutenvrije leven.

Verder zullen er ook bakdemonstraties worden gegeven en zijn de diëtisten uit het NVC-diëtistennetwerk aanwezig voor al je vragen over het glutenvrije dieet.

Ook kun je hier genieten van een heerlijke glutenvrije lunch! Je moet je alleen wel even van te voren opgeven voor deze lunch. Dit evenement vindt plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur in het Van der Valk hotel in Vianen. Bij het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

 

Glutenvrijemarkt.com op de Nederlandse Coeliakiedag 2018

Met veel enthousiasme staan wij met een greep uit ons assortiment op de markt. Wij hebben onder andere producten van de volgende merken bij ons: Schär, Nairn’s, Provena en Riso scotti. Nairn’s is een nieuw merk in ons assortiment. Nairn’s bakt al vanaf 1896 diverse producten met haver. De producten van Nairn’s zijn natuurlijk en bevatten veel vezels, hierdoor vullen ze goed en geven ze je voldoende energie om je dag door te komen.

 

 

Genius glutenvrij brood op de Nederlandse Coeliakiedag 2018

Natuurlijk verkopen wij ook Genius glutenvrij brood op de Nederlandse Coeliakiedag 2018! Wij zijn hiervan het enige verkooppunt, dus kom gezellig langs bij onze kraam. Ken je Genius nog niet? Bekijk dan even dit artikel.

 

Uiteraard hebben wij ook dit jaar weer scherpe acties! Kom dus gezellig langs op de Nederlandse Coeliakiedag en maak kennis met ons uitgebreide en voordelige assortiment!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden