Dit was onze Glutenvrije Markt Sint Editie 2018: een terugblik!

Dit was onze Glutenvrije Markt Sint Editie 2018: een terugblik!

Was jij afgelopen zaterdag ook bij onze Glutenvrije Markt Sint Editie? Of kon je helaas niet komen, maar ben je wel benieuwd hoe het was? Lees en zie hieronder de hoogtepunten van ons eerste evenement in ons nieuwe magazijn!

 

De eerste markt in ons nieuwe magazijn

Het was behoorlijk spannend, want deze Glutenvrije Markt Sint Editie 2018 was het eerste evenement in ons nieuwe (grote!) magazijn. Na weken voorbereidingen, was de Lijnbaan omgetoverd tot een waar glutenvrij walhalla en versierd met gezellige Sinterklaas en oranje slingers. Het zonnetje scheen de hele dag, de markt kon beginnen!

 

 

Wat was er allemaal te doen en te proeven?

Bij binnenkomst kregen alle bezoekers een lekkere glutenvrije snack van Céreal, Enjoy Life Foods of Nairns. In de gang naar het magazijn kwam de geur van verse stroopwafels van Stroopwafel Uniek en poffertjes van Polderpoffertjes je al tegemoet. Doordat we zoveel lekkers aan het bakken waren, viel de stroom nog even uit. Gelukkig was dit snel opgelost! Ook stond er koffie, thee en limonade klaar voor iedereen.

 

Dit was onze Glutenvrije Markt Sint Editie 2018: een terugblik! | Glutenvrijemarkt.com

Na het pakken van wat te eten en drinken, kon het echte feest beginnen! Kinderen vermaakten zich met een uitdagende speurtocht, met blikgooien of een kleurplaat. Uiteraard ontvingen zij veel glutenvrije lekkere prijsjes! Ook liep er een Glutenvrije Piet rond met wie de kinderen op de foto konden. Het was geweldig om de blije gezichten te zien wanneer de Piet gluten- én lactosevrije kruidnootjes strooide.

 

 

 

 

 

Dit was onze Glutenvrije Markt Sint Editie 2018: een terugblik! | Glutenvrijemarkt.comVoor de ouders en andere bezoekers was er natuurlijk veel te proeven, te zien, te winnen en te kopen. Diverse vertegenwoordigers waren aanwezig om zo de bezoekers kennis te laten maken met hun producten. Hier vind je alle merken die deze dag aanwezig waren. Ook was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een loterij, waarbij je kans maakte op glutenvrije restaurantbonnen (de winnaars worden 26 november bekend gemaakt!). Door alle aantrekkelijke kortingen en de leuke goodiebags gingen veel mensen met volle tassen naar huis. Maar niet zonder de heerlijke glutenvrije kibbeling van De Glutenvrije Visboer of een lekkere snack van Karels Biofriet!

 

 

 

Dit was onze Glutenvrije Markt Sint Editie 2018: een terugblik! | Glutenvrijemarkt.comSponsors: nogmaals bedankt!

Zonder onze sponsors hadden we nooit zoveel mensen blij kunnen maken, daarom willen wij hen nogmaals bedanken via deze weg!

 

Wat is er gesponsord?

- glutenvrije prijsjes voor de kids

- hapjes / samples bij binnenkomst

- restaurantbonnen

- goodiebags

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al een geslaagde dag: wat vond jij?

Het eerste glutenvrije evenement in ons nieuwe magazijn was al met al een geslaagde dag! Wij hopen dat ook jij van dit glutenvrij dagje uit hebt genoten en veel nieuwe dingen hebt geproefd en / of geleerd. Hoe heb jij deze dag ervaren? Laat het ons vooral weten in de reacties!

 

 

Volgende markten

Wil jij volgende keer ook bij onze glutenvrije markt zijn? Wij organiseren deze een aantal keer per jaar. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan onze blog, schrijf je in voor onze nieuwsbrief óf volg onze Facebookpagina!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden