Glutenvrij shoppen op de Nationale Gezondheidsbeurs 2018!

Glutenvrij shoppen op de Nationale Gezondheidsbeurs 2018!

Dit jaar zijn de Nationale Gezondheidsbeurs en de Allergiebeurs samengevoegd tot één grote beurs waar een gezonde levensstijl centraal staat. Uiteraard is voeding hier een groot onderdeel van. Omdat wij gespecialiseerd zijn in glutenvrije voeding, mag Glutenvrijemarkt.com niet ontbreken op dit evenement! Bestel snel je gratis toegangskaarten en zoek ons op in de Jaarbeurs Utrecht! Lees meer!

Wat is de Nationale Gezondheidsbeurs?

De Nationale Gezondheidsbeurs is de grootste consumentenbeurs op gebied van gezondheid en gezonde leefstijl. Met 45.000 bezoekers en 325 exposanten en vele sprekers is dit evenement voor iedereen die zich bezighoudt met gezond leven, met of zonder allergie, het evenement van het jaar! Meer informatie over het programma en de exposanten vind je op de website van de Nationale Gezondheidsbeurs.

 


Glutenvrijemarkt.com op de Nationale Gezondheidsbeurs

Glutenvrijemarkt.com bevindt zich in standnummer 01D15 waar de merken Schär, Provena, Riso Scotti, Doves Farm, Nairn's, Selnature, Biobites, Sea Crunchy, Sea Tea, Marinoë, Algaran, Sea Tangle, Salterra en Zilte Oogst vertegenwoordigd zijn. Ook zijn er diverse proeverijen om te ervaren hoe lekker glutenvrij kan zijn. Er zijn diverse scherpe acties en je kunt gratis mee doen met de loterij waarbij je prijzen kunt winnen! Via de coupon op de plattegrond van de beurs, kun je een gratis product krijgen. We vinden het super gezellig en leuk als je even langskomt!

 


Glutenvrije loterij en de sponsors

Bij de loterij aan onze stand maak je kans op één van de vijftig prijzen met een waarde tussen de 15 en 50 euro! Het enige wat je moet doen is je gegevens achter laten. Na het event ontvang je van ons een mail in je inbox wanneer je gewonnen hebt. Wij sturen de prijzen dan gewoon naar je toe!Wat valt er te winnen?

 • 25 Goodiebags van Glutenvrijemarkt.com
 • 6 Goodiebags van Turtle
 • 15 Rugtassen van Orgran
 • 1 Goodiebag van Selnature
 • 1 Goodiebag van Wereld van Zeewier
 • 1 Goodiebag van Biobites
 • 1 Goodiebag van Lisa's Choice
 • 1 Kookboek van FoodlessDe sponsoren

Onze sponsoren voor de loterij zijn Schär, Consenza, Turtle, Orgran, Selnature, Wereld van Zeewier, Biobites, Lisa's Choice, Foodless en Heja Teffbakkerij. Hartelijk voor het mogelijk maken van deze mooie actie voor onze klanten!

 


Gratis toegangskaarten

Wij mogen aan onze klanten gratis toegangskaarten weg geven. Deze actie duurt tot 30 januari 2018, dus wees er snel bij! Om je kaarten te bemachtigen, ga je naar deze website, vul je je gegevens in en bestel je gemakkelijk je kaarten. Super toch?

>>>  KLIK HIER VOOR GRATIS TICKETS! <<<<

 


Glutenvrij en glutenarm eten op de beurs

Natuurlijk kun je op de Gezondheidsbeurs ook lekker eten bij diverse cateraars. Aan glutenvrij eten is ook gedacht! Je kunt bij de volgende cateraars terecht voor een maaltijd of lekker tussendoortje:

 

 • Chokbites: glutenvrije zoetigheden en chocoladeproducten voor bij de koffie/thee
 • Keesmakers: glutenvrije tosti’s (in samenwerking met Schär)
 • Bakblik: glutenarme falafel
 • Buskruid: glutenarme salades en soepen
 • ’t Biosapkarretje: glutenarme hartige taart, nacho’s met guacamole, diverse smoothie- en yoghurtbowls.
 • FOAM Catering: salade en broodjes met glutenvrije opties
 • Vintage Koffie & Wijnbar: diverse zoetigheden met glutenvrije- en lactosevrije opties

We zeggen er wel even voor de zekerheid bij: heb je een allergie of intolerantie? Vraag altijd zelf naar de herkomst en ingrediënten bij de cateraar voordat je bestelt, of bij de exposant voordat je aangeboden etenswaar aanneemt, zodat je zeker weet dat het aanbod geschikt is voor jou. Sla over bij twijfel. Wees voorbereid zoals je in je dagelijks leven bent als je iets gaat eten.

 


Praktische informatie

De Nationale Gezondheidsbeurs vindt plaats van 1 t/m 4 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht. De openingstijden zijn van 10 uur 's morgens tot 17:30 uur. 

 

Parkeren

Rondom de Jaarbeurs kun je parkeren op het parkeerterrein voor €4,- per uur of voor €16,50 de hele dag. Je kunt je parkeerkaarten kopen bij de kassa's van de Jaarbeurs en bij de automaten bij ingang Oost en West.

 

Openbaar Vervoer

De Jaarbeurs Utrecht bevindt zich op 5 minuten lopen van het centraal station. De NS biedt ook combinatietickets aan, zodat je voordelig met de trein reist en de beurs kan bezoeken. Zie informatie hierover op deze website van de NS.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden