Glutenvrije Goodiebags: een groot succes dankzij onze sponsors!

Glutenvrije Goodiebags: een groot succes dankzij onze sponsors!

Tijdens Stijl & Smaak Glutenvrije Food Kerstmarkt van afgelopen 17 en 18 december in Villa ArenA Amsterdam hebben wij 1000 goodiebags uit mogen delen aan onze klanten. Iedereen die boodschappen bij ons afrekende, kreeg een leuke tas vol glutenvrije producten, gadgets en informatiefolders. Erg bijzonder: het komt niet vaak voor dat mensen met een glutenvrije leefstijl een goodiebag krijgen waarvan zij ook daadwerkelijk de producten kunnen eten! Het was dan ook een groot succes!

 

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors

De 1000 goodiebags zijn mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van verschillende van onze partners: dr. ScharOrgranSam MillsEat NaturalConsenzaNorman'sBioBitesCérealVA FoodsBakery on MainYam en Sublimix. Wij willen deze sponsors van harte bedanken! Samen hebben we er een leuk pakket van gemaakt!

 

 

Enthousiaste reacties op de glutenvrije goodiebags

Tijdens de feestelijke kerstmarkt kregen wij vele enthousiaste reacties wanneer men een glutenvrije goodiebag ontving. Het was een echte verrassing en een mooi gebaar, werd ons verteld. “Nu voelt het écht als kerstmis”, vertelde de jonge dochter van een mevrouw die blij haar aankopen aan het afrekenen was. “Op school krijg loop ik altijd al het lekkers mis tijdens sinterklaas en kerst. Nu krijgen we ook eens iets wat ík kan eten”. Er ging een wereld open voor dit meisje en daar…. daar worden we gelukkig van bij Glutenvrijemarkt.com!


Wil jij op de hoogte blijven van de volgende glutenvrije markten?

Wil jij niks meer van Glutenvrijemarkt.com missen? Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws door je onderaan de homepage in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ook kun je de aankondigingen van onze volgende events op de blogpagina lezen of blijf je op de hoogte via Facebook.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden