Glutenvrije markt van de NCV in Hoofddorp: Glutenvrijemarkt.com is er weer bij!

 Glutenvrije markt van de NCV in Hoofddorp: Glutenvrijemarkt.com is er weer bij!

De Nederlandse Coeliakie Vereniging organiseert zaterdag 29 oktober 2016 een glutenvrije markt in Hoofddorp. Ook van Glutenvrijemarkt.com zijn wij hierbij aanwezig! Samen met een hoop andere leveranciers verkopen wij de lekkerste glutenvrije producten!

Glutenvrijemarkt.com in Hoofddorp, zoals je van ons gewend bent

Wij staan als webwinkel al jaren op de glutenvrije markt in Hoofddorp. Ook dit jaar zijn wij er, zoals je van ons gewend bent, met de beste producten uit ons assortiment en met scherpe prijzen! Maak kennis met nieuwe producten en stel ons alle vragen waar je mee rondloopt.

 


Openingstijden & Bereikbaarheid glutenvrije markt van NCV

De glutenvrije markt wordt gehouden in het van der Valk hotel Schiphol. Deze ligt naast het wegrestaurant aan de A4. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en je kunt er gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer is het goed te doen om langs te komen. Er rijden gratis shuttlebussen tussen het hotel en Schiphol. Schiphol is met bus en trein perfect bereikbaar. Check van te voren de reisplanner voor de recente reismogelijkheden. Ook op de website van Hotel Schiphol is informatie te vinden.

De glutenvrije markt vindt zaterdag 29 oktober plaats van 10 - 14 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

 


Nog even op een rijtje:

  • Wat: NCV Glutenvrije Markt
  • Wie: Glutenvrijemarkt.com
  • Waar: Hotel Schiphol, Rijksweg A4 nr. 3, 2132 MA Hoofddorp
  • Wanneer: Zaterdag 29 oktober 2016 van 10 - 14 uur


We hopen je te zien op zaterdag 29 oktober! Vertel jij het al je vrienden en familie? We maken er dan samen een gezellige dag van!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden