17 Dec 2018

Glutenvrije producten voor het najaar vind je nu op Glutenvrijemarkt.com!

Heb je last van verkoudheid, een droge huid of te weinig zonlicht? De winter kan hardnekkig zijn voor je lijf. Het is dan ook belangrijk om jezelf gedurende deze periode goed te verzorgen. Daarom vind je op Glutenvrijemarkt.com nu een nieuwe najaarscategorie met de fijnste glutenvrije producten die bijdragen aan jouw gezondheid in de winter.

 

Waarom verzorging in het najaar zo belangrijk is

Het kan behoorlijk koud en guur zijn in het najaar en dit is hardnekkig voor je lijf. Vooral lichaamsdelen zoals het gezicht en de handen zijn extra gevoelig in de winter. Denk maar eens aan het krijgen van een droge huid, het oplopen van een verkoudheid, of een verminderde weerstand als gevolg van weinig zonlicht. Omdat je hier in de koude maanden gevoeliger voor bent, is het ontzettend belangrijk om lief te zijn voor je lijf en voor goede glutenvrije verzorgingsproducten te kiezen. Lees snel verder welke glutenvrije najaarsproducten nu op Glutenvrijemarkt.com verkrijgbaar zijn!

 

 

Glutenvrije verzorgingsproducten

Om jouw gezicht, handen en lippen te verzorgen, verzachten en te beschermen!

 

Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije huidcrème van Beehonest

Deze verzorgende huidcrème bevat kamille en jojobaolie en is ideaal geschikt voor winterse gure dagen. Dit product heeft een beschermende en verzorgende werking en zorgt ervoor dat jij weer een zachte huid hebt! 

 

 

 

 

Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije lippenbalsem van A.Vogel

Deze glutenvrije Lippenbalsem Echinaforce van A. Vogel bevat echinacea, citroenmelisse, goudsbloem en kamilleolie. Deze ingrediënten zorgen voor een optimale verzorging van jouw lippen, waardoor je weer om te zoenen bent! 

 

 

 

 

Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije handcrème van Sante (biologisch en veganistisch)

Ook je handen verdienen extra aandacht dit najaar. Gebruik deze glutenvrije handcrème voor zachte en comfortabele handen. De goji en olijf zorgen ervoor dat je handen nog lekker ruiken ook! 

 

 

 

 

 

Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije dagcrème van Sante (biologisch en veganistisch)

Je gezichtshuid is erg gevoelig voor koude en gure winterdagen, investeer dus in een goede dagcrème! Deze crème van Sante met granaatappel ruikt erg lekker en bevat marulaolie die een verzorgende werking op de huid heeft. 

 

 

 

 


Producten tegen verkoudheid en voor een verbeterde weerstand

Helaas hebben we in het najaar vaak een lagere weerstand wat kan resulteren in verkoudheid, griep en keelpijn. Met deze glutenvrije najaarsproducten geef jij je weerstand een boost en zorg je voor extra energie wat hard nodig is. Zo kom jij de winter wel door! Alle vitamines, supplementen en medicijnen zijn 100% vrij van tarwezetmeel. Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Echinaforce tabletten van A.Vogel

Voel je een griepje of verkoudheid opkomen en kun je wel een weerstandsboost gebruiken? Deze glutenvrije echinaforce tabletten helpen je hierbij!

 

 

 Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije vitamine(s) van Solgar

In de winter is er minder zonlicht en dit betekent minder aanmaak van vitamine D in je lichaam. Extra vitamine D nemen is dus zeer aan te raden. Gelukkig vind je diverse soorten op Glutenvrijemarkt.com! Daarnaast ondersteun je je lijf met een goede multivitamine en je darmflora met een probiotica.  

 

 

Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije hoestspray van A.Vogel

Toch een verkoudheid opgelopen en blijf je maar hoesten? Probeer dan eens deze glutenvrije hoestspray om je klachten te verminderen!

 

 

 Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije neusspray van A.Vogel

Wil je nu wel eens van die verstopte neus af? Gebruik dan deze sterke zoutoplossing van A.Vogel!

 

 

 
Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Glutenvrije keeltabletten van A.Vogel

Last van je keel? Deze glutenvrije keeltabletten helpen jou van je keelpijn af en verminderen symptomen zoals hoesten en een schrapende keel!

 

 

 Producten die jou lekker warm houden

Heb je geen last van winterkwaaltjes maar zit je er wel graag lekker warmpjes bij? Probeer dan eens het volgende product.

 

Glutenvrije najaarsproducten | Glutenvrijemarkt.com

Elderberry echinacea thee van Pukka

De speciale kruiden die in deze thee zijn verwerkt, zorgen voor het opbouwen van een sterke weerstand en het immuunsysteem. Daarnaast is de thee natuurlijk hartstikke lekker!

 

 

 

 


Benieuwd naar al onze glutenvrije producten voor het najaar?

Naast bovenstaande producten, vind je nog meer glutenvrije producten in onze najaarscategorie. Neem hier een kijkje

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter