Glutenvrijemarkt.com gaat verhuizen!

Glutenvrijemarkt.com gaat verhuizen!

Ja, je leest het goed: Glutenvrijemarkt.com gaat verhuizen! Degenen die onze locatie wel eens bezocht hebben, hadden het vast al een beetje door. We groeien namelijk uit ons jasje. Als webwinkel hebben wij de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt (mede dankzij jou!). Tijd voor een nieuw jasje! Wat betekent deze verhuizing voor jou?

Hoe is Glutenvrijemarkt.com ontstaan?

In Nederland en België is Glutenvrijemarkt.com sinds 2006 één van de spelers binnen de markt van glutenvrije producten. Glutenvrijemarkt.com is onderdeel van een familiebedrijf uit 1987 dat haar oorsprong vindt als biologische supermarkt De Zaailing te Leiden. De webwinkel is geleidelijk ontstaan nadat in 2000 bleek dat er onder de klanten van De Zaailing veel vraag was naar glutenvrije producten. Na het organiseren van een aantal geslaagde glutenvrije markten op diverse locaties, is de webwinkel officieel opgezet en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt!

 

 

Waarom gaan wij verhuizen?

Inmiddels is Glutenvrijemarkt.com uitgegroeid tot de grootste glutenvrije webwinkel van Nederland met een voor nu verzadigd assortiment! Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met deze groei, maar een grotere webwinkel betekent ook dat er meer ruimte nodig is voor onze opslag en uitbreiding van het assortiment. Aangezien wij ook een groothandel hebben, namelijk Glutenvrijtotaal, groeit het assortiment sneller dan de ruimte die wij daar op dit moment voor hebben!

Als je wel eens bij een van onze glutenvrije markten bent geweest, weet je ook hoe ontzettend druk deze dagen kunnen zijn. De markten groeiden uit hun voegen en ook daarom verhuizen wij naar een grotere locatie. Zo wordt het voor iedereen fijner en overzichtelijker om glutenvrije producten in te slaan!

 


Wat betekent onze verhuizing voor jou?

Nu je bekend bent met de redenen voor onze verhuizing, vraag je je vast af wat de verhuizing voor jou gaat betekenen! Er gaan vanzelfsprekend een aantal dingen veranderen, namelijk:

 

 • Allereerst vindt er een adreswijziging plaats. Mocht je dus iets retour willen sturen, post willen versturen of langs willen komen voor glutenvrije inkopen of een Glutenvrije markt, dan is Fruitweg niet meer het juiste adres! Wij zullen het adres later nog bekend maken. 
 • Naast een online webwinkel, zal de locatie vanaf september ook dienen als een mogelijkheid om jouw producten fysiek te kunnen kopen. Gezellig shoppen dus!
 • Onze nieuwe locatie heeft eveneens een koffiecorner waar je van een kopje koffie kunt genieten met andere klanten of natuurlijk met ons!
 • Meer ruimte betekent meer voorraad en een uitgebreider assortiment, yes!
 • Bij de nieuwe locatie zal een stuk meer gratis parkeergelegenheid zijn en daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Nog even de praktische zaken op een rij:

 • Ons nieuwe adres is Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp. Vlakbij onze oude locatie dus!
 • Het telefoonnummer en de e-mailadressen zullen hetzelfde blijven, wel zo handig!
 • De openingstijden van ons magazijn zullen van 9 tot 5 zijn, op maandag tot en met vrijdag. Op deze dagen kun je elk moment binnenlopen! 
 • Omdat een verhuizing tijd kost, zullen wij tijdens de verhuizing 1 dag gesloten zijn, namelijk vrijdag 17 augustus. Schrijf deze dag in de agenda, want op 17 augustus worden er geen bestellingen verwerkt en verzonden en zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Je kunt wel bestellingen plaatsen, maar deze worden die maandag erop verwerkt! 

 

Mochten er nog vragen zijn over de verhuizing, laat het ons vooral weten!

 

Ben je eigenlijk wel benieuwd hoe jouw bestelling verwerkt wordt? Werp hier een blik achter de (nog huidige) schermen bij Glutenvrijemarkt.com!

Reacties

 1. Stijn Derks Stijn Derks

  Beste Natasha,

  Bedankt voor je interesse in onze groothandel! Het webadres waarop je deze kunt bereiken is www.glutenvrijtotaal.nl.

  Op deze website kun je onze leveringsvoorwaarden en dergelijke terugvinden. Hiervoor moet je zodra je op de website bent omlaag scrollen. Hier zul je onder het kopje Klantenservice alle benodigde informatie vinden. Mocht er toch nog iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je ons ook altijd bellen op 071 80 80 160.

  Om via de groothandel te kunnen bestellen en de prijzen te kunnen bekijken, zul je even een account aan moeten maken op de site. Deze zullen wij dan goedkeuren.

  Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  Stijn

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden