Hele mooie glutenvrije feestdagen gewenst namens het team van Glutenvrijemarkt.com!

Hele mooie glutenvrije feestdagen gewenst namens het team van Glutenvrijemarkt.com!

Wij wensen jou hele mooie glutenvrije feestdagen toe, dat je maar onbezorgd kunt genieten van al het glutenvrij lekkers! Het is alweer bijna 2019 en dat betekent een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Wij kijken terug op een mooi jaar met spannende ontwikkelingen. Ben je benieuwd naar de highlights? Lees snel verder.

 

2018: het jaar van de verhuizing!

Voor ons was dit jaar het jaar van de verhuizing naar een groter pand in Leiderdorp waar meer ruimte is voor uitbreiding van het assortiment en opslag. Maar ook, wat ervoor gezorgd heeft dat alle bezoekers van onze glutenvrije Sinterklaas markt dit jaar alle ruimte hadden om rustig rond te kunnen kijken.

 

Naast de verhuizing, hebben we kennis gemaakt met nieuwe toffe collega's en stagiaires, lekkere nieuwe glutenvrije producten ontdekt en opgenomen in het assortiment, gelachen, met de handen in onze haren gezeten, veel artikelen geschreven, maar vooral: hard gewerkt om jouw bestelling op tijd te bezorgen!

 

 

Geniet jij ook van onze glutenvrije producten tijdens de feestdagen?

Hopelijk geniet jij ook tijdens de kerstdagen en oud & nieuw van onze glutenvrije (feestdagen) producten. Daarnaast hebben wij ons best gedaan om jou de beste tips en recepten te geven om de glutenvrije feestdagen zo onbezorgd en relaxed mogelijk door te komen. Of dit nu je eerste glutenvrije feestdagen zijn of niet!

 

 

Fijne feestdagen | Glutenvrijemarkt.com

Wat was jouw mooiste glutenvrije moment van 2018?

In 2019 gaan wij natuurlijk nóg harder werken om jou de nieuwste en lekkerste glutenvrije producten aan te bieden en deze zo snel mogelijk bij jouw thuis te laten bezorgen. Heb je nog een tip voor ons of wil jij jouw mooiste glutenvrije moment van 2018 met ons delen?

Laat het ons vooral weten in de reacties!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden