Het bestellen van glutenvrije diepvriesproducten is veranderd

Het bestellen van glutenvrije diepvriesproducten is veranderd

Zoals je weet kun je in onze webshop ook glutenvrije diepvriesproducten bestellen, zoals glutenvrije snacks, gebak, bladerdeeg, pizza en broodjes. Het verzenden van diepvriesproducten is altijd wel een beetje een uitdaging: er is speciale verpakking nodig zodat de producten tegen de 48 uur bevroren blijven. Dit brengt helaas, maar logischerwijs, wat kosten met zich mee. Wij hebben de verzendkosten nu iets anders ingedeeld.

Hoe verzenden wij glutenvrije diepvriesproducten?

Wij verzenden deze producten in een speciale diepvrieszak met daarin droogijs. Dit droogijs krijgen wij op dinsdag, woensdag en donderdag bij ons binnen en daarom verzenden wij deze dagen de diepvriesbestelling die we van je binnen krijgen. Op de pagina over diepvriesbestellingen vind je de preciese verzend- en bezorgdata. De diepvrieszak met droogijs en jouw producten gaan in een normale doos, die dichtgetapet wordt en aan PostNL wordt meegegeven. PostNL zorgt voor de bezorging van dit pakket.

 

Wat is droogijs?

Droogijs is geen normaal ijs. Het is de vaste vorm van kooldioxide. Je mag dit ijs absoluut niet met blote handen aanraken, dan verbrandt je huid. Laat droogijs in de zak, in de doos smelten (na 48 uur zal dit smeltproces beginnen). Droogijs moet kunnen ventileren. Het zet zich namelijk uit en als je het in een kleine ruimte bewaart ontstaat er explosiegevaar (b.v. in een vriesvak). Bewaar het droogijs buiten bereik van kinderen! Je betaalt geen extra verzendkosten, maar materiaalkosten

Zoals je begrijpt, zijn er kosten verbonden aan de speciale vrieszak en het droogijs. Standaard is onze verzending €3,95 (binnen Nederland en naar België kost het €4,50) en als je bestelling hoger is dan €45,- betaal je geen verzendkosten. Met diepvriesproducten zijn er andere kosten. Naast deze verzendkosten, betaal je altijd een bedrag voor de extra kosten van de materialen die nodig zijn om diepvriesproducten bevroren bij jou te bezorgen. Eigenlijk betaal je dus geen extra verzendkosten, maar materiaalkosten.

 


Wat is er veranderd?

Voorheen betaalde je per diepvriesbestelling €5,- per bestelling. Iedere bestelling moest een minimale bestelwaarde hebben van minimaal €25,-. Wij zijn overgestapt op een ander systeem: Er is geen minimaal bestelwaarde meer, maar een minimale bestelhoeveelheid. Dit is 8 producten per bestelling. De materiaalkosten hebben niet meer de vaste prijs van €5,- per diepvriesbestelling, maar van €0,50 per product.


Op deze manier betalen klanten die grote diepvriesbestellingen plaatsen waar meer materiaal voor nodig is, iets meer kosten en andersom. Degenen die een bestelling van maar 8 producten plaatsen, betalen slechts €4,- per bestelling. Dit leek ons een eerlijke regeling. Let dus op: het lijkt alsof onze producten duurder zijn geworden, maar het gaat om een €0,50 toeslag voor de materialen die nodig zijn om het product te verzenden.


Wat hetzelfde is gebleven is dat wanneer je totale bestelwaarde minimaal €45,- is, je geen verzendkosten betaalt (binnen Nederland en naar België), maar alleen de materiaalkosten.


Heb je nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over diepvriesbestellingen of iets anders, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 071-8080160 of per mail: klantenservice@glutenvrijemarkt.com Ook kun je ons online contactformulier invullen. Laat van je horen!

 

Bekijk al onze diepvriesproducten hier!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden