Koningsdag 2017: wijziging in bezorging van vers brood

Koningsdag 2017: wijziging in bezorging van vers brood

Op donderdag 27 april is het Koningsdag en dag mag gevierd worden! Je kunt bij ons natuurlijk wel volop in de webshop bestellen, ook op feestdagen. Helaas bezorgt PostNL geen pakketten op Koningsdag en bakt ook Marjan geen brood. Groot gelijk, maar heel jammer voor jullie wanneer je lekker vers brood zit te wachten. Wij hebben wel een oplossing voor je!

Normaliter wanneer je YAM brood bij ons bestelt, ontvang je deze op donderdag in huis. In de week van Koningsdag zul je je brood op vrijdag in huis ontvangen. Natuurlijk moet je je bestelling wel zoals gewoonlijk voor maandag 10 uur bij ons binnen zijn. Anders schuift je bestelling een weekje op.

 

Helaas is het brood van Marjan's Bakery in de week van Koningsdag niet verkrijgbaar. We raden je aan om brood van Yam te bestellen of een week eerder extra veel te bestellen. Je kunt brood van Marjan's Bakery namelijk prima bewaren in de vriezer. Bestel brood van Marjan's Bakery in normale weken altijd voor woensdag 17 uur om het op tijd binnen te krijgen.

 

Wij wensen iedereen een feestelijke dag toe! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden