15 Dec 2020

Let op: Aangepaste verzending rond de feestdagen in december 2020!

Voor de feestdagen wil je natuurlijk je bestelling op tijd ontvangen. Omdat er rond Kerst en Oud en Nieuw aangepaste verzenddata zijn, hebben we alles even in een overzichtelijk schema gezet. Zo weet je precies wanneer je je pakketje kunt verwachten!

UPDATE: Door de extreme drukte haalt Trunkrs geen pakketten meer op deze week. De eerstvolgende bezorgdatum via Trunkrs is 4 januari.

Bestel op tijd!

Elk jaar rond Kerst en Oud en Nieuw is het erg druk in ons magazijn. De pakketdienst doet zijn uiterste best om alle pakketten op tijd te bezorgen. Toch kan het gebeuren dat verzendingen vertraagd zijn door grote drukte bij de vervoerder(s)*. Zorg er dus voor dat je tijdig je bestelling plaatst, zodat je favoriete producten niet uitverkocht zijn en je alles op tijd binnen krijgt!

Ondanks de drukte kunnen wij binnen ons bedrijf over het algemeen ook de extra vraag in deze tijd goed aan. 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Tot nu toe werkten we voornamelijk samen met bekende vervoerder PostNL. Door de coronacrisis zijn mensen veel meer online gaan bestellen én tijdens de Feestdagen heeft PostNL het sowieso al heel druk. Daardoor bestaat de kans dat PostNL de pakketten niet binnen de gebruikelijke levertijd kan bezorgen. (Dit geldt voor pakketten van alle webwinkels.)

Om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten hebben we gezocht naar een andere bezorgoptie waarbij we zekerder zijn van een tijdige bezorging. Dit doen wij met de bezorger: Trunkrs. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Voor deze optie betaal je €5,95 bezorgkosten, onafhankelijk van de hoogte van je bestelbedrag. Ook hier zijn helaas vertragingen mogelijk, maar de kans hierop is aanzienlijk kleiner.

 

Verzending met Trunkrs:

Als je op maandag t/m donderdag voor 23:59 uur bestelt, wordt je bestelling de volgende avond tussen 17:00 en 22:00 uur geleverd. Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling op maandag geleverd. Op zaterdag en zondag worden geen pakketjes bezorgd. Voor Kerst en Nieuwjaar zijn afwijkende verzendtijden. Die staan hieronder aangegeven.

UPDATE: Door de extreme drukte haalt Trunkrs geen pakketten meer op deze week. De eerstvolgende bezorgdatum is 4 januari.

De laatste bezorgdag van Trunkrs vóór de Kerst is 24 december (Kerstavond). Je kunt je bestelling plaatsen tot 23 december 2020. Deze bestellingen worden dan op Kerstavond bezorgd. 

De laatste bezorgdag van het jaar 2020 is bij Trunkrs 30 december. Plaats je bestelling dus op of vóór 29 december.

 

Op de volgende aanstaande feestdagen bezorgt Trunkrs niet:

  • 1e kerstdag: vrijdag 25 december 2020

  • 2e kerstdag: zaterdag 26 december 2020

  • Oudejaarsdag: donderdag 31 december 2020

  • Nieuwjaarsdag: vrijdag 1 januari 2021

  • Op zaterdag en zondag worden geen pakketjes bezorgd door Trunkrs

 

Verzending met PostNL:

De laatste verzenddag voor de Kerst van PostNL is ook 23 december. Als je je bestelling op 24 december plaatst, ontvang je die op zijn vroegst 28 december. In de tussenperiode worden door PostNL geen pakketten bezorgd. Bestel je pakketten voor de Kerst dus vóór 24 december.

Bestellingen die op 31 december geplaatst worden, kunnen door PostNL pas 4 januari 2021 geleverd worden. 

Op de volgende aanstaande feestdagen bezorgt PostNL niet (de hele dag):

  • Kerst: 25 - 27 december 2020
  • Oudejaarsdag: donderdag 31 december 2020*
  • Nieuwjaarsdag: vrijdag 1 januari 2021

Het grootste deel van de pakketten die 31 december besteld worden, zullen vanaf 4 januari 2021 bezorgd worden.

* Op oudejaarsavond (31 december) bezorgt PostNL tot 18.00 uur. Daardoor kan een klein deel van de pakketten op 2 januari worden bezorgd.

 

Yam vers brood verzending:

UPDATE: Door de extreme drukte haalt Trunkrs geen pakketten meer op deze week. De eerstvolgende bezorgdatum is 4 januari. Vers brood van YAM gaat dus via PostNL.

Datum

Besteld vóór

Verzonden op

Bezorgd op

Dinsdag 15 december 11 uur Donderdag 17 december Vrijdag 18 december
Vrijdag 18 december 11 uur Dinsdag 22 december Woensdag 23 december
Vrijdag 25 december 11 uur Dinsdag 29 december Woensdag 30 december

 

 

Heb je vragen of opmerkingen hierover? Laat dan een reactie achter onder deze blog of neem contact op met onze klantenservice.

 

 

* Helaas kunnen wij dus niet garanderen dat alle pakketten op tijd bezorgd worden.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter