Nieuw in het assortiment! The Famous Lentil Chip van Uncle Saba's Poppadoms!

Nieuw in het assortiment! The Famous Lentil Chip van Uncle Saba's Poppadoms!

Gloednieuw bij Glutenvrijemarkt.com, de linzenchips van het merk Uncle Saba's Poppadoms! Poppadoms zijn luchtige, krokante glutenvrije chips op basis van linzen en op vier verschillende smaken gebracht door diverse kruiden. Lees snel verder wat dit product zo uniek maakt!

Oorspronkelijk komen Poppadoms uit India, waar ze dienen als dunne linzenwraps om bijgerechten in te rollen. De Poppadoms van Uncle Saba's zijn geïnspireerd op deze wraps, maar zijn kleiner en knapperiger en worden gegeten als gezonde snack! Zo bevat deze glutenvrije linzenchips minder koolhydraten en minder verzadigd vet en juist meer eiwit en meer vezel dan reguliere chips. Dit maakt het product onderscheidend en uniek. 

 

 

Het team van Glutenvrijemarkt.com heeft natuurlijk geproefd en is fan! De Poppadoms van Uncle Saba's zijn verkrijgbaar in de volgende vier verschillende smaken:

 

  • original
  • tomato
  • barbecue
  • sweet chili

 

Van alle vier de smaken hebben wij kokerverpakkingen in het assortiment en van de original smaak zijn ook zakjes verkrijgbaar!

 

Er geldt nu een introductiekorting van 15%, dus sla snel je slag! Welke smaak ga jij als eerst proberen? Kijk hier voor het gehele assortiment!

 

Lees meer over dit merk en de producten op www.poppadoms.nl!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden