03 Sep 2020

Nieuw in assortiment: Karma Bites

Karma Bites is een bijzondere glutenvrije en vegan snack, gemaakt van gepofte lotuszaden. Heerlijk als verantwoord tussendoortje. Een gezond en lekker alternatief voor chips of popcorn.
Verkrijgbaar in vijf verschillende smaken. Probeer ze nu uit!

Over Karma Bites:

De Karma Bite heeft haar komst te danken aan een generaties lang (familie) verhaal, waarin men wekelijks lotuszaden als snack at. Het nostalgische gevoel bij het eten van deze lichte en smaakvolle snack, probeert Ashwin, de ontwikkelaar van het product, nu mee te geven door middel van de Karma Bite.

''Omdat ik ben opgegroeid met dit product, heb ik en speciale soort liefde ervoor ontwikkeld. Het is al generaties lang in mijn familie en ik heb er de voordelen ervan zelf mogen ervaren. De bites zijn absoluut hemels'' - Ashwin Ahuja 

De lotuszaden worden al honderden jaren gebruikt door Chinese en Indiase geneeskundigen, omdat de lotuszaden je lichaam en geest in perfecte harmonie zouden brengen.

Om de perfecte lotuszaden te krijgen, worden ze zorgvuldig geoogst. Ze worden eerst zongedroogd, om vervolgens op lage temperatuur gepoft te worden. Dit is om de natuurlijke smaken en voedingswaarden te behouden. Als laatste wordt de smaak toegevoegd aan de ready-to-be-bite. Karma Bites bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen, dus geen kunstmatige smaak- of zoetstoffen.

 

Wist je dat...

    • de lotuszaden afstammen van de waterlelie familie?
    • de bites laag in calorieën en vetten zijn? Dat is dus verantwoord genieten!
    • de motto's van Karma bites: "Goodness Goes a Long Way" en "Release Your Inner Goodness" zijn?

 

Producten:

Karma Bites zijn verkrijgbaar in vijf smaken, variërend van zoet, naar zout of umami. 

Peri-Peri: (100 kcal)

Een ware bom aan smaken, waarbij iedere, kruidige bite een beetje tot leven komt. De hapjes zijn bedekt met een heerlijk laagje pikante peri-peri. (Let op: hij kan als pittig ervaren worden.)

 

Caramel: (105 kcal)

Een heerlijke combinatie tussen natuurlijk en zoet. Iedere bite is met liefde gedoopt in een verrukkelijke laag van karamel.

 

 

Himalayan Pink Salt: (100 kcal)

Himalaya zout is een heerlijke pure zoutvorm bomvol mineralen. Gezond en heerlijk; een 'match made in heaven'.

 

 

Coconut-Vanilla: (125 kcal)

Een symfonie aan smaken, zo wordt deze variant ook wel genoemd. De mix van de zachte kokos en de zoete vanille zorgen voor een klein beetje geluksgevoel bij iedere bite.

 

Wasabi: (100 kcal)

Zoek je iets unieks? Deze bites zijn zorgvuldig op smaak gebracht met de beste en vurigste Japanse wasabi. (Let op: hij kan als pittig ervaren worden.)

 

 

 

Bronnen en referenties:

https://www.karmabites.co.uk/our-story/

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter