01 Jan 2021

Nieuw! Koffie van Cellini

Nieuw: échte Italiaanse koffie van Cellini. Cellini is een van 's werelds meest geliefde bedrijven in koffie, bekend om de hoge kwaliteit. De kwaliteit is het resultaat van mix van passie en perfectie. Die is terug te vinden in alle producten van dit A-merk.

Cellini importeert koffie vanuit de hele wereld om tot de lekkerste resultaten te komen. In de fabrieken wordt de koffie met zorg gemengd, gebrand, verwerkt en verpakt.

Producten:

Compatibel met Nescafé® Dolce Gusto® machine's:

Cellini Caffellatte 10 capsules
Deze koffie is een combinatie van perfecte koffiebonen en melk om een lekkere combinatie te maken.

 

Cellini Caffe Macchiato
De smaken van geroosterde koffie en zachte melk zorgen voor de heerlijke smaak van een echte Caffé macchiato.

 

Cellini Cappuccino Cremoso 10 capsules
Een cappuccino met een licht fruitige smaak die vol en rijk van smaak is!

 

 

Cellini Decisio 10 capsules
Decisio is de klassieke Italiaanse espresso, deze koffie heeft een sterke en duidelijk herkenbare smaak. (Intensiteit 7)

 

Cellini Espresso Decafe 10 capsules
Deze blend is puur van arabica bonen gemaakt voor een intens en rijk aroma.(Intensiteit 5)

 

 

Cellini Extra Bar 10 capsules
De mix van specifiek geselecteerde Arabica en Robusta bonen zorgt voor een typisch Italiaanse smaak! (Intensiteit 9)

 

Cellini Latte Macchiato 10 capsules
Deze blend heeft een romige laag melk en schuim die geweldig combineert met de smaak van de koffie!

 

Cellini Lungo Americano 10 capsules
Deze blend is van puur en alleen arabica bonen gemaakt, deze bonen hebben een subtiele smaak die altijd goed smaakt. (Intensiteit 4)

 

Ristretto 10 capsules
Een intense koffie met een kruidige smaak, de perfecte keuze voor een ristretto espresso! (Intensiteit 11)

 

Compatibel met Nespresso® machine's:

Cellini 100% Arabica 10 capsules composteerbaar
Deze Biologische koffie is 100% van Fairtrade Arabica bonen gemaakt. De capsules zijn volledig composteerbaar.

 

Cellini Brasile 10 capsules
Deze koffie is geschikt voor elk moment van de dag vanwege de balans tussen zoet en licht zuur in deze gemiddeld-sterke bourbon koffie. (Intensiteit 4)

 

Cellini Brioso 10 capsules
Deze blend heeft een zeer intense smaak die te danken is aan de balans die de combinatie tussen de Arabica koffie's en Robusta bonen bied. (Intensiteit 12)

 

Cellini Cremoso 10 capsules
De smaak van de Braziliaanse bonen in deze koffie zorgt voor een prettige balans tussen zoet en zuur in deze koffie! (Intensiteit 4)

 

Cellini Decaffeinato 10 capsules
Decaffeinato is gemaakt van hoge kwaliteit bonen uit Centraal en Zuid-Amerika om de echte rijke smaak van de Decaffeinato blend naar boven te laten komen. (Intensiteit 7)

 

Cellini Delizioso 10 capsules
De Arabica koffiebonen die gebruikt zijn in deze koffie zorgen voor de volle en aromatische smaak. Door de smaken van gedroogde fruit en specerijen krijgt de blend een bijzondere twist! (Intensiteit 8)

 

Cellini Forte 10 capsules
Deze rijke blend is gemaakt van Amerikaanse en Afrikaanse koffiebonen, waardoor er een rijke en volle smaak ontstaat. (Intensiteit 8)

 

Cellini Guatemala 10 capsules
Deze Guatemala koffie heeft door een specifieke manier van roosteren een balans van koffie en cacao smaak gekregen die perfect werkt voor een mooie arabica blend. (Intensiteit 10)

 

Cellini Intenso 10 capsules
De Intenso koffie van Cellini heeft een volle smaak gevormd door een combinatie van Arabische en Zuid-Amerikaanse koffie, de smaak word geaccentueerd door subtiele fruitige smaken. (Intensiteit 10)

 

Cellini Melodico 10 capsules
Melodico is een blend van Braziliaanse, Colombiaanse en Centraal Amerikaanse koffiebonen met een subtiele hint van cacao. (Intensiteit 9)

 

Cellini Sontuoso 10 capsules
Een zeer intense, bittere blend van Arabica bonen uit Centraal Zuid-Amerika die de smaken van cacao en granen naar buiten brengt. (Intensiteit 11)

 

Cellini Vivace 10 capsules
Een niet al te intense smaak, maar met een bloemige, goed gebalanceerd aroma om de delicate smaak naar boven te halen. (Intensiteit 4)

 

 

Espresso (gemalen) bonen:

Cellini Espresso gemalen Biologisch
Deze Biologische Fairtrade koffie is van 100% Arabica bonen gemaakt die volgens traditionele wijze langzaam is geroosterd om de echte smaak van de koffie te behouden. Deze koffie heeft een zoete aromatische smaak met een hint van hazelnoot en chocolade. (Intensiteit 9)

 

Cellini Espresso bonen Biologisch
Deze Biologische Fairtrade koffie is van 100% Arabica bonen gemaakt die volgens traditionele wijze langzaam is geroosterd om de echte smaak van de koffie te behouden. Deze koffie heeft een zoete aromatische smaak met een hint van hazelnoot en chocolade. (Intensiteit 9)

 

Thee:

Cellini Lemon Tea 10 capsules
Deze thee is alleen met zwarte thee bladeren gemaakt. Doordat de bladeren lichtelijk zijn gearomatiseerd met citroen ontstaat er een heerlijk fruitig aroma door de thee.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter