• Lorem ipsum

NIEUW: Super Fudgio producten

23 Jun 2021
door Ria

Over Super Fudgio:

Begonnen in 2017 met het maken van de eerste vegan en biologische toffee en chocolade fudges, heeft Super Fudgio de harten gewonnen van velen consumenten. Hierdoor zijn ze meer smaken gaan ontwikkelen en hebben ze er inmiddels zes! Ze maken alleen gebruik van kokosnootmelk -en suiker, en glutenvrije ingrediënten van biologische oorsprong. 

Nadat ze meerdere smaken hebben ontwikkeld, breidde ze hun assortiment uit met chocoladepasta's, repen, gedroogd fruit in chocolade, dragees en chocolade gevulde ontbijtkussentjes. Lekker!

Nieuw in ons assortiment:

Heerlijke cereal pillows met een zachte chocolade vulling. Lekker voor het ontbijt of als tussendoortje. Goed om te eten met melkvervangers. Gemaakt met 4,8% hazelnoten!

 

 

 

 

 

 

Super Fudgio's chocolade bedekte krokante en veganistische maïs-bolletjes hebben een knapperig, luchtig midden, bedekt in een zachte, heerlijke, plantaardige chocolade jasje. De lichtere manier om van vegan chocolade te genieten.

 

 

 

 

 

 

 

Vul je voorraadkast met plantaardige, chocolade bedekte frambozen en je hebt altijd een gezond, veganistisch en lekker zoetigheid beschikbaar. Ze zijn een geweldige feest-snack of meeneem-snack.

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Fudgio's veganistische super fudge is zacht en zoet, die zowel buitengewoon smakelijk is als tegelijkertijd uitzonderlijk gezond, omdat hij met biologische kokosmelk en kokosbloesemsuiker is gemaakt. Plantaardige toffee met een perfecte textuur. Lekker!

Er zijn 6 andere smaken verkrijgbaar!

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter