• Lorem ipsum

Ontdek de Limited Edition smaken van Big Drop!

30 Jun 2021
door Ria

Wie is Big Drop Brewing Co.?

Gelanceerd in Oktober 2016, heeft Rob Fink samen met zijn vriend en bandlid James Kindred het begin gemaakt voor Big Drop Brewing Co. Het idee was om alcoholvrij bier te maken die meer paste bij hun eigen levensstijl (zoals vader worden) omdat ze gefrustreerd raakten van het kleine assortiment.

Met experimentele brouwer Johnny Clayton, hebben ze een techniek geperfectioneerd om alcoholvrij bier te brouwen zonder het alcohol op een kunstmatige manier te verwijderen.

Big Drop gebruikt niet alleen gerst. Het maakt gebruik van gerst, rogge, tarwe en haver om een ​​geweldige smaak en aroma aan het bier te geven. En het gebruikt niet slechts één type van elk. Voor al zijn bieren gebruikt het meer dan 20 speciale granen. 

Big Drop Brewery Co. heeft meerdere malen award gewonnen met hun bieren.

WORLD COLLAB SERIES

S'Werelds beste alcoholvrije samenwerkingen

Big Drop Brewing Co. houdt van geweldig bier en ze houden van geweldige brouwerijen. Samenwerkingen tussen brouwerijen om een ​​bier te creëren is een lange traditie van ambachtelijk bier. En dus besloten ze om een ​​paar ietwat gekke alcoholvrije bieren te maken met een aantal geweldige brouwerijen.

Dit is de tweede editie van de World Collaboration Series en deze keer wilden ze nieuwe vrienden maken in Scandinavië.

Nieuw in ons assortiment:

Een elegant boeket van levendige frambozensnoepjes met een zure twist. Beginnend met een zachte, maar verfrissende scherpe beet, voordat hij explodeert met een intens profiel van verse vanille, bessen en perziktaart. Een stoute traktatie in een blikje!

 

 

 

 

 

 

Een volle, fluweelzachte traktatie. Een mix van romige, donkere chocolade, naast verse, licht geroosterde kokosnoot. Een uitbarsting van geroosterde mout en subtiele kokossmaak zullen je smaakpapillen naar een strandparadijs brengen, terwijl je lekker op

 

 

 

 

 

 

Deze Elderflower IPA levert een bijzondere geur en smaak. Het gebruik van het experimentele Britse 'Mozart' hop genereert een uniek smaakprofiel met hints van bittere grapefruit, schone citrus, samengetrokken door een frisse, fruitige vlierbloesem-twist.

 

 

 

 

 

Bronnen:

Big Drop Brewing Co.

 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter