Onze nieuwe website is live! Waar moet je op letten?

Onze nieuwe website is live! Waar moet je op letten?

Heb jij al gezien dat Glutenvrijemarkt.com een nieuw jasje heeft? Sinds vandaag is onze nieuwe website live! Waarom zijn wij over op een nieuwe site en wat betekent dit voor jou? Lees even verder.

Onze website was hard toe aan vernieuwing. Zo gezegd, zo gedaan. Na maanden hard werken, is 'ie nu sneller, makkelijker in gebruik, veiliger, overzichtelijker én zeer goed te gebruiken op je mobiele telefoon! 

 

Voor het eerst inloggen

Er zijn een paar puntjes waar je even op moet letten als je voor het eerst weer met je account bij ons gaat inloggen. 

 

 1. Ten eerste moet je een nieuw wachtwoord aanvragen. Dat kun je doen door hier te klikken en je e-mailadres in te vullen. Per mail krijg je dan een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

 2. Wanneer je ingelogt bent moet je even je contact- en adresgegevens nakijken en eventueel aanvullen zodat deze zeker weten up to date zijn.

 3. In het mailtje waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen staat een unieke kortingscode waarmee je 5% korting krijgt op ons hele assortiment. Je kunt nu dus lekker shoppen!

 

 

Tijd voor een feestje

Om te vieren dat wij een gloednieuwe website hebben vieren wij binnenkort een feestje! Gedurende een hele week krijg je van ons extra veel korting en kun je prijzen winnen. We kondigen binnenkort onze feestweek aan, dus houd onze website en nieuwsbrief in de gaten!

Reacties

 1. Samantha Han Samantha Han

  Hallo Marina,

  Wat vervelend!
  Als je ons even belt, dan kunnen wij samen met jou een nieuw account aanmaken.
  Je kunt er ook zelf eentje aanmaken, maar dan moet je wel een ander email adres opgeven.

  Groetjes,

  Samantha Han

 2. Marina van Leeuwen Marina van Leeuwen

  Als ik mijn nieuwe wachtwoord wil aanmaken geeft hij aan: "link is verlopen" terwijl ik de link meteen na de aanvraag binnenkreeg en activeerde.. Moet ik een nieuw account aanmaken?

 3. Samantha Han Samantha Han

  Hallo Rebecca, het kan soms even duren voor je een mail ontvangt met de link. Ook kan het zijn dat de server overbelast is ivm. drukte op onze website. Het is dan handig om het op een ander tijdsstip nogmaals te proberen.

 4. Marieke de Groot Marieke de Groot

  Beste dhr/mw vd Sanden,

  Dit is inderdaad heel jammer. Ook hier wordt aan gewerkt. Binnenkort staan de staffelprijzen weer op de website. Houd de site dus in de gaten.

  Met glutenvrije groet,
  Marieke (online marketing)

 5. Marieke de Groot Marieke de Groot

  Beste Harmke,

  Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door hier je mailadres in te vullen: https://www.glutenvrijemarkt.com/account/password/ Vervolgens ontvang je een e-mail met een linkje. Als je daar op klikt kun je een nieuw wachtwoord in vullen. Succes!

  Glutenvrije groet,
  Marieke (online marketing)

 6. Marieke de Groot Marieke de Groot

  Hi Sabine,

  Ja, het is heel vervelend dat het er nu nog niet bijstaat. We verwachten dat dit over een week ook in orde is. In ieder geval onze excuses voor het ongemak. Hopelijk gaat het weer goed bij je volgende bestelling.

  Groetjes,
  Marieke (online marketing)

 7. Marieke de Groot Marieke de Groot

  Hi Alice,

  Dank je wel voor je reactie. We vinden het jammer dat er inderdaad een maximum is van 24 producten. We zijn er wel mee bezig om dit aantal op te hogen en hopen dat dit snel lukt. Houd de site dus in de gaten!

  Groetjes,
  Marieke (online marketing)

 8. MvdS MvdS

  Hallo.
  De website zit prima in elkaar en ik snap dat jullie zijn gestopt de spaarpunten en vind het prima dat in plaats daarvan 5% vaste-klanten-korting krijgt.
  Wat mij echter is opgevallen, is dat de extra korting bij bestelling van hogere aantallen (bv vanaf 10 stuks) ook is komen te vervallen. Dat is wel heel jammer!

 9. Sabine Sabine

  Hele mooie website. Proficiat
  Ik mis alleen de inhoud van de verpakkingen. Er staat nergens g, Kg, L enz. bij. Ik weet dus niet welke hoeveelheden ik bij jullie bestel.

 10. Alice Kuijf Alice Kuijf

  Ik vond de vorige website prima. Het is nu wel wennen aan waar alle gegevens staan.
  Heel jammer dat je nu maar 24 producte tegelijk kunt zien en niet meer kunt instellen op alle producten.
  Dat kost namelijk heek veel tijd!
  Veel succes met de kinderziektes

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden