Opgelet! Wij stoppen met spaarpunten: wat betekent dit voor jou?

Opgelet! Wij stoppen met spaarpunten: wat betekent dit voor jou?

Zoals je weet zijn wij altijd bezig onze website, service en ons assortiment te verbeteren. Concreet betekent dit op korte termijn dat we overstappen op een nieuwe website met nieuwe mogelijkheden. Hierover vertellen we je later meer. Het gevolg is alleen dat op de nieuwe website het niet mogelijk is spaarpunten te sparen en inwisselen. Super jammer natuurlijk, maar we hebben ook goed nieuws! Lees verder!


Altijd korting

Naast dat het natuurlijk super goed nieuws is dat we een verbeterde website krijgen, hebben we ook goed nieuws voor al onze vaste klanten die een account bij ons hebben. Wij vinden het heel erg fijn wanneer je bij ons bestelt en na eerdere bestellingen bij ons terug blijft komen. Speciaal om je daarvoor te bedanken krijg je op onze nieuwe website van ons standaard 5% korting op je boodschappen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een nieuw wachtwoord aanvragen bij je bestaande account. Nadat je je wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, kun je de kortingscode die je per mail ontvangt gebruiken. Super, toch? Deze actie geldt dus alleen voor onze bestaande, vaste klanten. 

 


Geen spaarpunten meer

Vanaf het moment dat onze nieuwe website live is, is het inwisselen van spaarpunten niet meer mogelijk en ben deze dus 'kwijt'. Daarom raden wij iedereen aan vóór 28 februari 2018 een bestelling te plaatsen om de spaarpunten in te wisselen. Even een paar belangrijke puntjes voor je op een rij:

 

 • Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor geld.
 • Spaarpunten kunnen per punt ingewisseld worden. Je kunt dus 1, 3, 12, 19 punten inwisselen: dat maakt niet uit.
 • Er is geen minimale bestelhoeveelheid meer. Je kunt spaarpunten bij elk bestelbedrag inwisselen, zolang het bestelbedrag hoger is dan de waarde van je spaarpunten.
 • Spaarpunten blijven €0,40 waard.
 • Je kunt je spaarpunten inwisselen in ieder geval tot 15 maart 2018 op www.glutenvrijemarkt.com
 • Zodra de nieuwe website live is (eind februari/begin maart) vervallen alle spaarpunten die je niet hebt ingewisseld.
 • Vanaf dat moment krijg je als je inlogt op je account standaard ALTIJD 5% korting op AL je boodschappen.
 • Dit is bovenop andere kortingsacties.
 • Spaarpunten en kortingen gelden niet op verzend- of verpakkingskosten.
 


Let op! Belangrijke verandering in je accountgegevens

Bij de verhuizing van de ene website, naar de andere, moeten alle gegevens van onze klanten worden overgezet. Ook jouw accountgegevens worden overgezet. Helaas moet je de eerstvolgende keer dat je weer inlogt op onze nieuwe website je accountgegevens nakijken en aanvullen. Je ontvangt nu geen spaarpunten meer, maar 5% korting op je boodschappen. Verder is alles hetzelfde gebleven als je van ons gewend bent.

 


Heb je vragen?

Natuurlijk begrijpen we dat het erg vervelend is dat we stoppen met onze spaarpunten. Mocht je vragen hebben over deze verandering naar een nieuw kortingssysteem, mag je altijd contact met ons opnemen. Mocht je problemen ondervinden van welke aard dan ook, horen wij het graag. We bedanken je graag voor je begrip!
 
 

Een feestje om het te vieren

Wanneer wij volledig klaar zijn met de verhuizing van de ene website naar de andere, is het tijd voor een feestje. We vieren graag de succesvolle overgang met jou! Houd daarom onze nieuwsblog in de gaten: zo blijf je up to date!

Reacties

 1. Marieke de Groot Marieke de Groot

  Beste meneer of mevrouw Meeus,

  Na het wijzigen van uw wachtwoord hebben we u een kortingscode toegestuurd die u kunt gebruiken om uw 5% korting te claimen. Ik ga u per e-mail deze code nogmaals toesturen. U ontvangt deze e-mail binnen een uur in uw mailbox. Ik hoop u hiermee voldoende geholpen te hebben.

  Met glutenvrije groet,
  Marieke

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden