Wat je moet weten over onze nieuwe nieuwsbrieven

Wat je moet weten over onze nieuwe nieuwsbrieven

Twee maal per week verzenden wij een nieuwsbrief met daarin kortingsacties, nieuwsberichten, aankondiging van nieuwe producten en glutenvrije markten, recepten en inspiratie. Wij gaan dat nu iets anders doen. Lees hier wat er verandert.

De afgelopen 1,5 jaar ontving je van ons een mail op dinsdag met weekdeals en aanvullende informatie. Deze deals waren over het algemeen geldig tot en met vrijdag. Op vrijdag ontving je een mail met weekenddeals. Deze waren geldig van vrijdag tot en met dinsdag. Ook hierin stond aanvullende informatie.

 

 

Nieuwe website, nieuwe nieuwsbrief

Vanaf heden ontvang je van ons weekdeals op dinsdag. Deze zijn de hele week geldig tot en met dinsdag de week erna. Ook vind je hierin aankondigingen van nieuwe producten en eventueel belangrijke nieuwsberichten. Op vrijdag ontvang je van ons een informatieve e-mail met nieuws, recepten en blogartikelen. 

 

 

Inschrijven

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Mis niks meer en laat je inspireren! Schrijf je in door je e-mailadres hieronder achter te laten. 

 

 

Reacties

 1. Samantha Han Samantha Han

  Hallo Peter,

  Wat leuk om te horen!
  Je kunt lid worden van onze nieuwbrief door op de link onder aan dit blogartikel te klikken en dan je e-mailadres achter te laten.

  Groetjes,

  Samantha

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden