Wij staan op de Glutenvrije markt van de NCV in Hoofddorp op 3 november 2018!

Wij staan op de Glutenvrije markt van de NCV in Hoofddorp op 3 november 2018!

De Nederlandse Coeliakie Vereniging houdt elk jaar een glutenvrije markt in Hoofddorp. Natuurlijk zijn ook wij er dit jaar weer bij!

Waar en wanneer vindt de glutenvrije markt plaats?

De Glutenvrije markt van de NCV vindt van 10 tot 14 uur plaats in het Van der Valk Hotel in Hoofddorp. De adresgegevens zijn: 

Hotel Schiphol

Rijksweg A 4 Nr.3

2132 MA Hoofddorp - Schiphol

 

Wil je meer weten over de route en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer? Bekijk dan de website van Hotel Schiphol waar dit uitgebreid beschreven staat. Er is een gratis shuttlebus tussen Schiphol en het hotel.

 

 

Wat is er te doen?

De markt heeft een informatief karakter, maar tegelijkertijd kun je er kennismaken met veel verschillende glutenvrije producten. Ook kun je er mee doen met het glutenvrije lunchbuffet. Meer informatie vind je hierover op de website van de Nederlandse Coeliakie Vereniging

 

FODMAP-arme salades | Glutenvrijemarkt.com

 

Kom genieten van Genius producten!

Op deze dag vind je bij onze stand veel producten van Genius die je kunt proeven. Maak kennis met de verschillende glutenvrije broden van dit grote merk!

 

Wat kun je verder van Glutenvrijemarkt.com verwachten?

Natuurlijk staan wij ook weer met andere grote merken op de markt. Met een leuke korting bieden wij producten aan van Schär, Nairn's, Riso Scotti en Provena. Kom proeven en schaf meteen je favoriete producten aan!

 

Zien we je bij onze stand? Leuk! Lukt het niet om langs te komen? Niet getreurd, want op 17 november 2018 houden we onze eigen glutenvrije markt op onze nieuwe locatie in Leiderdorp. Meer informatie hierover volgt snel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden