Wij staan op de Glutenvrije markt van de NCV in Hoofddorp op 3 november 2018!

Wij staan op de Glutenvrije markt van de NCV in Hoofddorp op 3 november 2018!

De Nederlandse Coeliakie Vereniging houdt elk jaar een glutenvrije markt in Hoofddorp. Natuurlijk zijn wij er dit jaar weer bij!

Waar en wanneer vindt de glutenvrije markt plaats?

De Glutenvrije markt van de NCV vindt van 10 tot 14 uur plaats in het Van der Valk Hotel in Hoofddorp. De adresgegevens zijn: 

Hotel Schiphol

Rijksweg A 4 Nr.3

2132 MA Hoofddorp - Schiphol

 

Wil je meer weten over de route en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer? Bekijk dan de website van Hotel Schiphol waar dit uitgebreid beschreven staat. Er rijdt een gratis shuttlebus tussen Schiphol en het hotel.

 

 

Wat is er te doen?

De markt heeft een informatief karakter en wij vertellen je dan ook graag alles over glutenvrij eten. Tegelijkertijd kun je kennismaken met veel verschillende glutenvrije producten. Ook kun je meedoen met het glutenvrije lunchbuffet. Meer informatie vind je hierover op de website van de Nederlandse Coeliakie Vereniging

 

FODMAP-arme salades | Glutenvrijemarkt.com

 

Kom genieten van Genius producten!

Op deze dag vind je bij onze stand veel producten van Genius die je kunt proeven. Maak kennis verschillende soorten glutenvrij brood van dit grote merk!

 

Wat kun je verder van Glutenvrijemarkt.com verwachten?

Natuurlijk staan wij ook weer met andere grote merken op de markt. Met een leuke korting bieden wij producten aan van Schär, Nairns, Riso Scotti en Provena. Kom proeven en sla meteen jouw favoriete producten aan!

 

Zien we je bij onze stand? Leuk! Lukt het niet om langs te komen? Niet getreurd, want op 17 november 2018 houden we onze eigen glutenvrije markt op onze nieuwe locatie in Leiderdorp. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden