• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wit (3)

Merken
Kippeneivrij
Tarwezetmeelvrij
Lupinevrij
Notenvrij
Sojavrij
Sesamvrij
Pindavrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Brouwerij Klein Duimpje Glutenvrije Weizen 5.5%
1,99
Green's Hefe Weissbier 5,5% 33cl
2,09
Mongozo Boekweit Witbier Biologisch 4,8%
2,29
Toon 1 - 3 van 3

Wit

Je zit heerlijk in de zon op een terrasje en je hebt zin in een biertje, maar je wil niet een normaal biertje maar een kaar iets anders. Alleen wil je ook geen zwaar speciaal biertje, een perfecte optie is dan een wit biertje. Maar hoe smaakt zo'n wit biertje dan? 

Een wit biertje bestaat uit tarwemout, gerstemout en diverse kruiden. Wit bier is een bovengistend bier. Meestal zijn die kruiden citrusschillen, hop en koriander. Ook is het bier ongefilterd waardoor het biertje er een beetje troebel uitziet en het heeft een lichtgele kleur. De smaak van het bier is fris en een beetje fruitig en een beetje zoet. 

Een wit biertje is een niet heel zwaar biertje. Het alcoholpercentage ligt meestal tussen de 5% en 6%. Door de smaak en doordat het biertje niet zo zwaar is is het een perfect biertje voor in de zomer!

Andere biersoorten

Het wit bier wat we verkopen is allemaal glutenvrij, net zoals alle andere bieren die we verkopen. Een aantal andere glutenvrije biersoorten die we verkopen zijn:

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com

Je kan bij ons allemaal verschillende glutenvrije biersoorten proberen en zo kan je dus ontdekken welke je het lekkerst vindt. Ook hebben we nog allemaal andere glutenvrije producten zoals noedels, glutenvrij meel en energierepenJe kan snel van je bestelling genieten omdat als je je bestelling voor 16:00 uur plaatst het de volgende dag al bij je wordt thuis bezorgd. 

Lees meer