• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sojamelk (1)

Merken
Pindavrij
Gistvrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Tarwezetmeelvrij
Lupinevrij
Notenvrij
Sesamvrij
Lima Sojamelk Biologisch Natural
1,95
Toon 1 - 1 van 1

Sojamelk

Sojamelk is afkomstig van de sojaboon. Van deze peulvrucht worden sojaproducten en soja-olie gemaakt. Als je een lactose intolerantie hebt is sojamelk een goede vervanging voor de zuivelproducten die je voorheen gebruikten. In Azië wordt sojamelk heel veel gedronken en is het zelfs te krijgen in een frisdrank blikje. De sojamelk ik Azië smaakt heel anders dan die hier in het westen. In de Azië is de sterken soja smaak geaccepteerd maar hier in het westen vind men het niet lekker. Daarom is het productie proces hier anders dan in Azië en krijg je andere smaak.Hier in het westen wordt het vooral gebruikt door veganisten en mensen met een lactose intolerantie. Qua voedingswaarde licht sojamelk heel dichtbij koemelk en is daarom dus een hele goede zuivelvervanger. Met sojamelk kan je alles wat je met koemelk ook kan. Zoals:

 

  • koken
  • bakken
  • drinken (zowel warm als koud)
  • gebruiken in babyvoeding
  • in de koffie doen

 

Sojamelk is ook een gezonde vervanger voor koemelk doordat er veel vitamine E en onverzadigde vetten in zitten. Ook heeft sojamelk een goed effect op het bloedsuikergehalte bij diabetes. Wij hebben op onze site een soort sojamelk. Namelijk die van het merk Lima. Lima is niet alleen lactosevrij maar ook biologisch. Probeer hem dus eens uit en maak een lekkere taart of een lekker lactose vrij kopje koffie!

 

Waarom sojamelk bestellen bij Glutenvrijemarkt?

Bij Glutenvrijemarkt.com willen wij onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Bij een vraag kan je gewoon contact opnemen met onze klantenservice die je dan graag helpt. Fan van scherpe acties en lage prijzen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij proberen elke week weer leuke acties te verzinnen voor onze klanten. Kijk dus eens rustig rond op onze website en bestel jouw favorieten glutenvrije producten.

Lees meer