• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Enzympreparaten (0)

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0

Enzympreparaten

Op het moment dat mensen last hebben van een lactose-intolerantie wordt er door diëtisten en artsen geadviseerd om het lactose gehalte in de voeding te beperken. Een lactose-intolerantie wordt namelijk veroorzaakt door het gebrek aan het enzym lactase. De een maakt er te weinig voor aan, de andere heeft het enzym helemaal niet meer. Knap lastig als je daar ook mee te maken hebt! Gelukkig zijn daar de verschillende enzympreparaten van glutenvrijemarkt.com, die uitkomst bieden voor niet alleen een lactose-intolerantie maar ook bij een histamine-intolerantie! Bestel vandaag nog voor 16.00 uur en neem morgen je pakketje al in ontvangst.

 

Waar worden lactasetabletten voor gebruikt?

De disolact lactasetabletten bieden uitkomst voor mensen met een lactose-intolerantie. Deze enzympreparaten bevatten lactase, een stof die mensen met een lactose-intolerantie niet bezitten of te weinig aanmaken. De vertering van lactose wordt met behulp van deze tabletten verbeterd! Zo wordt een avondje uit eten ineens weer een stuk aangenamer omdat je voordat je iets eet of drinkt waar melk in zit een lactasetablet kan innemen en geen nare reacties meer krijgt.

De hoeveelheid tabletten die iemand nodig heeft verschilt per persoon. De een maak namelijk meer lactase aan dan de ander. Een kwestie van testen dus! Bestel vandaag nog en geniet bijvoorbeeld morgen al van een lekker bakje yoghurt!

 

Daosin en migrasolv effectief bij histamine-intolerantie

De enzymprepraten Daosin en Migrasolv van het merk Disolact kunnen jouw lichaam ondersteunen bij de verwerking van histamine. Histamine is een stof in je lichaam die zowel door je eigen cellen wordt aangemaakt en het is terug te vinden in voeding. Het enzym wat histamine weer afbreekt tot behapbare moleculen heet diamino oxidase. Als jij een histamine-intolerantie hebt dan maakt jouw lichaam te weinig van dit enzym aan. Beide producten bevatten het enzym diamino oxidase en kunnen jouw helpen om de hoeveelheid histamine weg te werken. Het verschil tussen beide producten zit hem in de andere bestanddelen. Migrasolv is aangevuld met extra vitamines (foliumzuur, B6 en B12) en cafeïne. Daosin heeft alleen het enzym als werkende stof!

Heb jij last van een histamine-intolerantie? Bestel deze enzympreparaten vandaag nog en voel je vanaf morgen beter!

Lees meer