Marktleider

Glutenvrijemarkt.com is een van de grootste webwinkels die onderdeel zijn van Zaailing Webwinkels, een familiebedrijf uit 1987 dat haar oorsprong vond als biologische winkel Zaailing in Leiden. Op Glutenvrijemarkt.com ben je al sinds 2006 aan het goede adres voor de lekkerste glutenvrije producten! Met een paar klikken heb jij je boodschappen gedaan en heb je het de volgende werkdag al in huis of kan je het afhalen op jouw favoriete PakjeGemak locatie. Als marktleider garanderen wij een groot gevarieerd glutenvrij assortiment tegen de scherpste prijzen en de beste kwaliteit.

Glutenvrij assortiment

In deze webwinkel kan je terecht voor smakelijk glutenvrij brood, fijne ontbijtgranen, gezonde crackers, glutenvrije meelsoorten, handige bakmixen, lekkere koekjes, heerlijke pasta’s, smaakvolle soepen, verfijnde sauzen en zelfs glutenvrij bier. Met meer dan 2000 unieke producten hoef jij je huis niet meer uit! Mis jij nog een merk in ons assortiment neem dan contact met ons op en wie weet verkopen wij jouw favoriete producten binnenkort wel.

Allergievrije producten

Naast onze glutenvrije producten hebben wij ook een makkelijk allergiefilter voor je toegevoegd. Heb je meerdere allergieën of voedselintoleranties dan is dat geen enkel probleem. Selecteer je allergieën en doe zonder zorgen je boodschappen. Staat jouw allergie of intolerantie er nog niet tussen? Laat het ons weten, wij zijn namelijk altijd bezig met het verrijken van het allergiefilter en horen graag jouw suggesties!