De verzending & bezorging van je bestelling

Als je online bestelt, is het wel zo handig dat je ook weet wanneer je pakket bezorgd wordt. Nu kan het ook zijn dat je een cadeautje voor iemand koopt en dus een ander bezorgadres wil invoeren. Lees hieronder antwoorden op vele vragen over bezorgen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Nederland

Woon je in Nederland en bestel je voor meer dan €45,- ,dan verzenden wij jouw pakketje gewoon gratis! Is jouw bestelling onder de €45,- dan betaal je €3,95 verzendkosten.

België

Woon je in Belgie en bestel je meer dan €45,- dan verzenden wij jouw pakketje gewoon gratis! Is jouw bestelling onder de €45,- dan betaal je €4,50 verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres?

Dat kan zeker! Op de checkout-pagina krijgt je de kans om een ander bezorgadres in te vullen. Na het invullen van je factuuradres haal je het vinkje bij “Verzenden naar hetzelfde adres” gewoon weg! 

Kan ik mijn bestelling ergens afhalen?

In Nederland kan ook! Glutenvrijemarkt.com werkt samen met PostNL, waardoor je kan kiezen voor PakjeGemak. Je kan dan bij ruim 600 locaties je glutenvrije pakketje ophalen!

Kan ik de status van de bezorging van mijn pakket volgen?

Op het moment dat wij jouw pakketje overhandigen aan PostNL, ontvangt je van PostNL een mailtje met daarin de link naar je track & trace zodat je de status van de levering in de gaten kunt houden.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Je boodschappen vandaag bestellen en morgen in huis? Dat kan ook bij Glutenvrijemarkt! Ontdek wat de levertijden zijn voor jouw bestelling

Levertijd voor het bezorgen van een bestelling in Nederland

Bestel je doordeweeks vóór 16:00 uur dan wordt je bestelling de volgende (werk)dag al bezorgd! Als jij je bestelling op zaterdag of zondag plaatst dan heb je jouw glutenvrije boodschappen dinsdag in huis.*

*= Onder voorbehoud.

Levertijd voor het bezorgen van een bestelling in het buitenland

Voor bezorging buiten Nederland kun je er op rekenen dat je de bestelling binnen twee werkdagen in huis hebt.*

*= Onder voorbehoud.

Wanneer wordt mijn bestelling met vers glutenvrij brood bezorgd?

Vers gebakken brood is natuurlijk het lekkerste en daarom gaat het bestellen ervan net even iets anders dan het bestellen van houdbare producten. Vers brood wordt namelijk iedere woensdag en donderdag verzonden en heb je volgende werkdag in huis.

Merk: Bestellen voor: Bezorgd op:
Marjan's Bakery Woensdag 17 uur Vrijdag
Yam Maandag 10 uur Donderdag

Wanneer wordt mijn bestelling met diepvriesproducten bezorgd?

Diepvriesbestellingen worden altijd verzonden op dinsdag, woensdag en donderdag en de volgende werkdag afgeleverd. Deze richtlijnen zijn altijd onder voorbehoud. Bij vragen over het bezorgmoment van je bestelling neem je contact op met onze klantenservice. Het bezorgschema ziet er dan als volgt uit. Heb je besteld tussen:

Besteld op: Bezorgd op:
Donderdag tot dinsdag 16 uur Woensdag
Woensdag tot 16 uur Donderdag
Donderdag tot 16 uur Vrijdag


Minimum te bestellen aantal diepvriesproducten.

Het is bij diepvries producten nodig dat je minimaal 8 diepvries producten bestelt. Dit is exclusief de overige, niet-diepvries producten.

Hoe werkt het verzenden?

Vraag je je af hoe dat nu werkt om je glutenvrije diepvriesgoederen bij ons te bestellen? Het is eigenlijk heel simpel. Om je glutenvrije producten verantwoord te vervoeren en tijdens de transport op de juiste temperatuur te houden wordt een geïsoleerde verpakking gebruikt, waarin droogijs wordt toegevoegd. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide en zorgt ervoor dat je producten lang bevroren blijven. Na het smelten verdwijnt de kooldioxide als gas. Er blijft hierdoor geen water in het pakket achter wat je producten nat kan maken. Droogijs is daarbij zeer geschikt omdat het reukloos, smaak-, kiem- en bacterievrij is! Je producten leiden dus geen enkele schade aan de verzending. Tijdens de verzending zal het meeste droogijs smelten. Tref je toch nog droogijs aan in je doos? Lees wat je dan moet doen:

    • Waarschuwing!
    • Raak het droogijs nooit met blote handen aan! Dit kan bevriezing veroorzaken.
    • Laat het restant in de lege doos smelten. Doe dit niet in een kelder of een kleine, niet-geventileerde ruimte.
    • Speel niet met droogijs en laat het uit de buurt van kinderen!
    • Stop droogijs niet in de vriezer! Dit geeft explosiegevaar. Droogijs zet uit en moet mogelijkheid hebben om te ventileren.