• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thee (122)

Merken
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Tarwezetmeelvrij
Lupinevrij
Notenvrij
Sojavrij
Sesamvrij
Pindavrij
Gistvrij
Yogi Tea Classic Thee Biologisch
3,39
Yogi Tea Bedtime Thee Biologisch
3,39
Ministry of Tea Lemon & Ginger Infusion Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Rooibos Thee Biologisch
2,69
Yogi Tea Rooibos Thee Biologisch
3,39
Ministry of Tea Pure Groene Thee Biologisch
2,69
Yogi Tea Throat Comfort Thee Biologisch
3,39
Ministry of Tea Liquorice Infusion Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Moroccan Mint Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Classic Genmai Cha Thee Biologisch
2,69
Yogi Tea Detox Citroen Thee Biologisch
3,39
Ministry of Tea Pure White Tea Biologisch
2,69
Yogi Tea Echinacea Thee Biologisch
3,39
Ministry of Tea Mint Pu-Erh Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Big Sleep Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Earl Grey Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Tibetan Chai Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Berry Bliss Infusion Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Lemon Green Tea Biologisch
2,69
Ministry of Tea Mellow Rooibos Vanilla Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Decaf Green Tea Biologisch
2,69
Ministry of Tea Bombay Masala Chai Thee Biologisch
2,69
Ministry of Tea Himalaya Green Chai Biologisch
2,69
Ministry of Tea English Breakfast Thee Biologisch
2,69
Toon 1 - 24 van 122

Thee

Het is ochtend en je staat op. Je wilt eventjes rustig wakker worden op de bank. Wat past dan perfect bij het rustig wakker worden? Een heerlijk kopje thee! Een kopje thee helpt niet alleen bij het wakker worden, het is geschikt voor nog veel meer andere momenten. Heb je het bijvoorbeeld koud en wil je lekker opwarmen? Dan is een warm kopje thee uitermate geschikt. Of even tot rust komen voor je naar bed gaat? Ook dan is een kopje thee een goede keuze. Heb je een keer in de loop van de dag dorst? Probeer dan een keer een zelfgemaakte ijsthee in plaats van frisdrank. 

Theemerken

Bij Glutenvrijemarkt.com bieden we verschillende merken thee aan. De merken zijn:

Waarom thee drinken?

Maar waarom zou je thee drinken? Thee drinken kan goed zijn voor de gezondheid, dat geldt voor groene thee en voor zwarte thee. Het drinken van groene en zwarte thee kan de kans op een beroerte verkleinen. Door het drinken van 3 koppen groene thee of 5 koppen zwarte thee wordt de bloeddruk verlaagt. Het drinken van kruidenthee heeft niet zo'n effect omdat er geen theïne in zit. Wel zorgt het drinken van kruidenthee ervoor dat je gehydrateerd blijft en dus genoeg vocht binnenkrijgt wat ook nog een lekker smaakje heeft. Ook hebben we bepaald soort theekruiden van Het Blauwe Huis die tegen bepaald soort klachten werken. Thee helpt bijvoorbeeld als je last hebt van je maag en darmen, het drinken van thee zorgt er namelijk voor dat je maag en darmen tot rust komen. 

Thee bevat ook geen calorieën, waardoor je er niet van zal aankomen maar toch iets met een lekker smaakje kan drinken. Als je een koffie drinker bent is thee ook een perfecte vervanger. In een kopje koffie zit namelijk meer cafeïne dan in een kopje thee. Heb je nou last van een verkoudheid of keelpijn, dan is thee drinken ook perfect. Thee bevat namelijk antioxidanten die dat kunnen helpen voorkomen. Wil je oom afvallen? Dan kan thee drinken ook een optie zijn. Thee drinken zorgt namelijk voor een betere spijsvertering waardoor je lichaam ook meer vet gaat verbranden en je dus afvalt. Heb je last van huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem of acne? Dan kan thee hierbij helpen. Thee heeft namelijk een reinigende werking wat dus je huidaandoening kan verbeteren. 

Bestellen bij Glutenvrijemarkt.com?

Het bestellen bij Glutenvrijemarkt.com is eenvoudig en snel. We hebben heel veel verschillende soorten producten, van koekjes tot brood tot beleg tot bier. Er is dus genoeg keus! Als je je bestelling plaatst voor 16:00 uur wordt de bestelling de volgende dag thuis bezorgd. 

 

Lees meer