• Lorem ipsum

Joannusmolen

Joannusmolen Tapiocazetmeel Biologisch
Joannusmolen
Tapiocazetmeel Biologisch
Biologisch tapiocazetmeel van Joannusmolen. Tapiocazetmeel is sterk bindend en daarmee uitermate geschikt om te verwerken in onder meer soepen en sauzen.
€2,59
Joannusmolen Breakfast Teff Biologisch
Joannusmolen
Breakfast Teff Biologisch
Joannusmolen - Breakfast Teff Biologisch. Dit meergranen ontbijt is glutenvrij en gemaakt van 4 glutenvrije graansoorten, waaronder het Afrikaanse Teff gewas.
€3,99
Joannusmolen Kikkererwtenmeel Biologisch
Joannusmolen
Kikkererwtenmeel Biologisch
Joannusmolen - Kikkererwtenmeel Biologisch. Biologisch en glutenvrij kikkererwtenmeel kun je gebruiken voor diverse bereidingen, zoals het bakken van brood, cake, koekjes.
€2,79
Joannusmolen Paneermeel Biologisch
Joannusmolen
Paneermeel Biologisch
Joannusmolen biologisch glutenvrij paneermeel. Voorzie bijvoorbeeld je ovenschotels van een krokant laagje door dit paneermeel te gebruiken!
€3,49
Joannusmolen Teffmeel Biologisch
Joannusmolen
Teffmeel Biologisch
Joannusmolen - Teffmeel Biologisch. Glutenvrij en biologisch teffmeel is een voedzaam volkoren meel, geschikt om pannenkoekjes, smaakvolle broodjes of ovengerechten mee te bereiden.
€4,79
Joannusmolen Maismeel Biologisch
Joannusmolen
Maismeel Biologisch
Bioculinair - Maïsmeel Biologisch. Dit biologische en glutenvrije maïsmeel is te gebruiken bij diverse bereidingen, zoals het bakken van brood, wraps, koekjes en nog veel meer.
€2,69
Joannusmolen Aardappelzetmeel Biologisch
Joannusmolen
Aardappelzetmeel Biologisch
Joannusmolen - Aaardappelzetmeel Biologisch. Dit biologische en glutenvrije aardappelzetmeel is te gebruiken bij het bakken van brood, maar ook in het binden van soepen of sauzen.
€3,19
Joannusmolen Rijstmeel Biologisch
Joannusmolen
Rijstmeel Biologisch
Joannusmolen - Rijstmeel Biologisch. Biologisch en glutenvrij rijstmeel van volkoren rijst kun je gebruiken bij de bereiding van cake, koekjes, pannenkoeken en nog veel meer.
€2,99
Joannusmolen Maisgries (Polenta) Biologisch
Joannusmolen
Maisgries (Polenta) Biologisch
Joannusmolen - Maïsgries (Polenta) Biologisch. Biologisch en glutenvrij maisgriesmeel om heerlijke pap van te maken.
€2,69
Joannusmolen Lupinemeel Biologisch
Joannusmolen
Lupinemeel Biologisch
Het glutenvrije en biologische lupinemeel van Joannusmolen is erg geschikt om mee te bakken, indikken van sauzen en zelfs kun je lupinemeel mengen met een vruchtensap of groentesap voor een lupineshake. Lupinebonen zijn van nature rijk aan eiwitten.
€3,39
Joannusmolen Rode Linzenmeel Biologisch
Joannusmolen
Rode Linzenmeel Biologisch
Joannusmolen - Rode Linzenmeel Biologisch. Maak al je hartige en zoete gerechten met dit glutenvrije meel, dat rijk is aan eiwit en vezels. Geniet van de rijke,volle smaak.
€3,19
Joannusmolen Boekweitmeel Biologisch
Joannusmolen
Boekweitmeel Biologisch
Joannusmolen - Boekweitmeel Biologisch. Biologisch en glutenvrij boekweitmeel is te gebruiken in veel verschillende bereidingen, zoals brood, taart, cake, koekjes en pannenkoeken. Een ideale basis!
€4,59
Joannusmolen Pannenkoekenmix met Kikkererwten Biologisch
Joannusmolen
Pannenkoekenmix met Kikkererwten Biologisch
Joannusmolen - Pannenkoekenmix met Kikkererwten Biologisch. Gebruik deze glutenvrije pannenkoekenmix voor het maken van heerlijke pannekoeken. Of varieer door het te gebruiken voor wraps of roti.
€3,89
Joannusmolen Maiszetmeel Biologisch
Joannusmolen
Maiszetmeel Biologisch
Maïszetmeel Biologisch. Glutenvrij en biologisch maiszetmeel is ideaal om sauzen en soepen mee te binden.
€2,99
Joannusmolen Falafel Mix Biologisch
Joannusmolen
Falafel Mix Biologisch
Maak zelf heerlijke falafels met deze mix van Joannusmolen. De falafel is een Arabische klassieker, gemaakt van kikkererwt, maïsgries en kruiden. Je kan deze vleesvervanger goed combineren met een salade, maar ook op een pitabroodje is falafel heel lekker
€4,99