• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Je bent beland op de ‘over ons’ pagina van Glutenvrijemarkt.com. Leuk dat je een kijkje neemt! Wij zijn een bedrijf met een verhaal en dat delen we graag!

Onze missie

Onze missie is om het leven van mensen met een glutenintolerantie leuker én gemakkelijker te maken. Dat doen wij door:

  • Het aanbieden van een groot en compleet glutenvrij assortiment: alles onder één dak.
  • Scherpe kortingsacties op onze producten te realiseren: glutenvrij eten is al duur genoeg.
  • Een aantal maal per jaar glutenvrije markten te organiseren waar we je graag ontmoeten. Hier kun je terecht voor informatie, proeven en beleven!
  • Naar je te luisteren. We gaan graag in gesprek: wat mis je? Wat kunnen we verbeteren? Waar loop je tegenaan? Ook onderzoeken onze stagiaires voortdurend of ons assortiment en onze service nog up-to-date zijn met jouw behoeften.
  • Gratis, complete informatievoorziening te verzorgen via onze blog. Je leest hier ons nieuws, informatie en tips, interviews, recepten en waar je glutenvrij uit eten kunt gaan.
  • Je goed op de hoogte te houden van alle nieuwe producten, aanbiedingen, informatie die wij publiceren en ander nieuws, zoals onze evenementen. We zijn te volgen via onze nieuwsbrief, Facebookpagina, Instagram en op onze website zelf!

Niet alleen met glutenintolerantie kun je bij ons terecht. Ook met glutensensitiviteit ben je bij ons op het juiste adres. Dankzij onze handige allergiefilters, kun je ook met andere voedselintoleranties of -sensitiviteiten bij ons shoppen. Denk aan het shoppen van lactosevrije of suikervrije producten.

Marktleider op gebied van glutenvrije voeding

Glutenvrijemarkt.com is de grootste glutenvrije webwinkel van Nederland. Het begon als een familiebedrijf uit 1978, wat haar oorsprong vond als biologische winkel Zaailing in Leiden. Op Glutenvrijemarkt.com ben je al sinds 2006 aan het goede adres voor de lekkerste glutenvrije producten! Met een paar klikken heb jij je boodschappen gedaan en heb je het de volgende werkdag al in huis of kan je het afhalen op jouw favoriete PakjeGemak locatie. Als marktleider garanderen wij een groot gevarieerd glutenvrij assortiment tegen de scherpste prijzen en de beste kwaliteit.

Glutenvrij assortiment

In deze webwinkel kan je terecht voor smakelijk glutenvrij brood, fijne ontbijtgranen, gezonde crackers, glutenvrije meelsoorten, handige bakmixen, lekkere koekjes, heerlijke pasta’s, smaakvolle soepen, verfijnde sauzen en zelfs glutenvrij bier. Met meer dan 2000 unieke producten hoef jij je huis niet meer uit! Mis jij nog een merk in ons assortiment neem dan contact met ons op en wie weet verkopen wij jouw favoriete producten binnenkort wel!

Kijkje achter de schermen

Wil jij een kijkje achter de schermen van onze webwinkel? In dit blogartikel laten wij je van A tot Z zien hoe wij jouw bestelling verwerken. Veel plezier!