• Lorem ipsum

Rosies

Rosies Crunchy Muesli Oat Strawberry
Rosies
Crunchy Muesli Oat Strawberry
Rosies - Crunchy Muesli Oat Strawberry. Een heerlijke crunchy voor je ontbijt of te gebruiken in een kruimeltaart, met de verfrissende smaak van aardbeien.
€4,10
Rosies Havermuesli Biologisch
Rosies
Havermuesli Biologisch
De biologische havermuesli van Rosies is een rijke combinatie van glutenvrije haver, gedroogde vruchten en noten. Deze muesli vormt een goede basis voor een voedzaam ontbijt!
€4,19
THT 09-03-2024
Rosies Little Rosies Frosted Cornflakes Biologisch
Rosies
Little Rosies Frosted Cornflakes Biologisch
De little Rosies frosted cornflakes biologisch zijn gemaakt van mais. Hierdoor is er een hoog vitamine B gehalte en mineralen die onder andere goed zijn voor sterke botten en spieren. De frosted cornflakes zijn heerlijk om te combineren met yoghurt of and
€2,69€0,99
Rosies Havermout Biologisch
Rosies
Havermout Biologisch
De biologische glutenvrije havermout van Rosies is een supergezonde vervanger voor broodproducten. Daarnaast is het product heerlijk te combineren met melk of yoghurt, als een ideaal ontbijt.
€3,29
Rosies Granola appel & kaneel biologisch
Rosies
Granola appel & kaneel biologisch
Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met appel en kaneel. Daarnaast is de granola ook nog eens suikerarm en vezelrijk!
€4,99
Rosies Muesli Tropical
Rosies
Muesli Tropical
De glutenvrije muesli tropical van Rosies is een heerlijke rijkgevulde muesli met diverse vruchten, noten en luxe ingrediënten.
€3,49
Rosies Granola Rode bes & Chocolade Biologisch
Rosies
Granola Rode bes & Chocolade Biologisch
Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met rode bes en chocolade. Daarnaast is de granola ook nog eens vezelrijk en vegan!
€4,79
Rosies Boekweitvlokken Biologisch
Rosies
Boekweitvlokken Biologisch
De biologische boekweitvlokken van Rosies zijn een zeer gezonde start van de dag. Met een heerlijke nootachtige smaak en begin je weer energiek aan de dag.
€3,75
Rosies Havervlokken Biologisch
Rosies
Havervlokken Biologisch
De biologische havervlokken van Rosies zijn een goede keuze voor het begin van de dag. Voeg er een keer banaan, walnoten of honing aan toe voor een heerlijke smaak combinatie.
€3,39
Rosies Granola Pistache & Dadel Biologisch
Rosies
Granola Pistache & Dadel Biologisch
Met de heerlijke biologische granola van Rosies is elk ontbijt een feest! De granola is rijkelijk gevuld met pistache en dadels. Daarnaast is de granola ook nog eens suikerarm en vegan!
€4,99
Rosies Gierstvlokken Biologisch 500 gram
Rosies
Gierstvlokken Biologisch 500 gram
Rosies Gierstvlokken, glutenvrije en biologisch.
€4,65
Rosies Mais-boekweitvlokken biologisch
Rosies
Mais-boekweitvlokken biologisch
De heerlijke mais-boekweitvlokken Biologisch van Rosies zijn ideaal voor een goed ontbijt. De mais-boekweitvlokken zijn heerlijk met wat yoghurt en vers fruit, maar ook met andere ontbijtproducten.
€2,99
Rosies Cornflakes Biologisch
Rosies
Cornflakes Biologisch
De glutenvrije biologische cornflakes van Rosies zijn ideaal als goede start voor de dag. De 100% mais cornflakes zijn heerlijk als ontbijt met wat yoghurt en vers fruit, maar kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere producten.
€2,99
Rosies Shake Awake shaker
Rosies
Shake Awake shaker
Gebruik de shaker van Rosies om de Shake Awake ontbijtjes in klaar te maken.
€2,49