Blog

Glutenvrij brood kopen of toch maar zelf bakken?!

Glutenvrij brood kopen of toch maar zelf bakken?!

Glutenvrij brood kopen of bakken? Wat is beter? Wat zijn de voor- en nadelen? Wil je weten wat er in je brood zit, is de prijs belangrijk of is gemak voor jou het belangrijkste? In ieder geval is smaak natuurlijk van belang. Gastblogger Marleen, van Smaakvol Glutenvrij, vertelt jou over haar bevindingen op gebied van brood kopen en bakken. Lees verder!

Is kaas glutenvrij?

Is kaas glutenvrij?

Kaas is een belangrijk symbool van de Nederlandse cultuur. Tegenwoordig worden er in Nederland door de zuivelfabrieken honderden miljoenen ton kaas per jaar geproduceerd en geëxporteerd. Ook Hollanders zelf zijn nog steeds gek op kaas en eten circa 15 kilo kaas per persoon per jaar. We eten kaas op verjaardag of een zakenfeest, maar we eten het ook gewoon op brood of natuurlijk over de macaroni. Kaas is niet meer weg te denken uit onze eetcultuur, maar is kaas ook glutenvrij?

Recept: glutenvrije gevulde pastaschelpen uit de oven

Recept: glutenvrije gevulde pastaschelpen uit de oven

Heb jij de de glutenvrije grote pastaschelpen van Farabella al uitgeprobeerd? Ze zijn perfect als je eens wat anders wil doen met je pasta. Vul ze met je favoriete vulling en stop ze in de oven. De creatieve Lotte bedacht een heerlijk recept met deze pastaschelpen. Dit recept is zowel glutenvrij als lactosevrij. Lees snel verder!