Blog

Recept: glutenvrij pitabroodje falafel

Recept: glutenvrij pitabroodje falafel Pitabroodjes met falafel zie je tegenwoordig overal, maar nooit zijn ze glutenvrij. "Helaas! Als je geen gluten mag eten", zou je denken. Maar nee, in dit artikel staat een lekker recept voor glutenvrije pitabroodjes met falafel. Zo kun je heerlijk glutenvrij genieten. Zeker weten dat jij zo dadelijk de keuken in duikt voor een heerlijke lunch of heerlijk avondmaal!

Recept: glutenvrije crêpes bakken

Recept: glutenvrije crêpes bakken Heb je zin in een lekker ontbijtje, of heb je genoeg tijd om een uitgebreide brunch of lunch voor jezelf en/of voor anderen te maken? Kies dan voor lekkere crêpes! Crêpes zijn flinterdunne pannenkoekjes, veel dunner dan flensjes en onze normale oer-Hollandse pannenkoek. De oorsprong van de crêpe ligt in Frankrijk, maar vandaag de dag kun je deze lekkernij op veel plekken vinden. Je hebt ze in twee vormen: de zoete en de hartige variant. Dus vul ze vooral met wat jij lekker vindt! Het onderstaande recept is geheel glutenvrij en je kunt het aanvullen met je eigen toppings naar keuze.

Glutenvrij naanbrood maken

Glutenvrij naanbrood maken Mmm.. naanbrood, het heerlijke Indiase platbrood. Zacht van binnen en lekker knapperig van buiten. Je ziet het steeds vaker in de supermarkt liggen, maar helaas wordt het gemaakt van tarwe. Niet getreurd! Glutenvrij naanbrood is gemakkelijk te maken en uiteraard is het vers veel lekkerder.