Blog

Glutenvrij vertaling Frans

Glutenvrij vertaling Frans Ga je binnenkort op vakantie of misschien wel op zakenreis naar Frankrijk en eet jij glutenvrij? Dan is het belangrijk dat je in het Frans duidelijk kunt maken dat je glutenvrij eet. Daarom deze handige vertalingen in het Frans.

Glutenvrij in Gent: hier moet je zijn

Glutenvrij in Gent: hier moet je zijn Wil je ook een keer een dagje weg buiten Nederland, maar weet je niet waar je dan glutenvrij kunt eten? Gent is een oogverblindende stad. Wanneer je in het oude centrum loopt valt je mond bijna open. Het is heerlijk hier een dagje of weekendje rond te dwalen. Gelukkig kun je ook glutenvrij eten in Gent! Bekijk deze lijst met restaurants maar eens.

Glutenvrije vakantie in Frankrijk: alles wat je moet weten voor een vakantie zonder zorgen

Glutenvrije vakantie in Frankrijk: alles wat je moet weten voor een vakantie zonder zorgen Bij een vakantie naar Frankrijk denk je al snel aan zonnen, ontspannen, lekkere wijn en kaasjes en genieten van de Franse keuken. Als je geen gluten eet, kan dit laatste een grote uitdaging zijn. Zo is bijvoorbeeld de authentieke Franse baguette helaas niet glutenvrij. Het kan ook voorkomen dat je niet alle gerechten uit de lokale keuken kent, de Franse menukaart niet begrijpt of niet weet welke producten in de supermarkt glutenvrij zijn. Omdat Frankrijk nog steeds hét populairste vakantieland onder Nederlanders is, willen wij dat ook jij onbezorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daarom geven wij tips over glutenvrij in Frankrijk, oui oui!