Blog

Glutenvrij in Londen

Glutenvrij in Londen London is always a good idea! Om er even tussenuit te gaan voor een leuke stedentrip of een voetbalwedstrijd bijvoorbeeld. Ook voor de glutenvrije eter. Er zijn genoeg geheel glutenvrije restaurants waar je met een gerust gevoel kan eten. Speciaal voor jou hebben we wat leuke tips op een rijtje gezet, dus lees snel verder!

Glutenvrij op Aruba, Bonaire en Curaçao

Glutenvrij op Aruba, Bonaire en Curaçao Het is vakantie en je hebt besloten om naar het Caraïbisch gebied te gaan, de plek waar de zon altijd schijnt en waar je lekker de hele dag op het strand kan hangen of lekker kunt duiken of snorkelen. Maar hoe zit dat met het eten? Wist je al dat je erg goed terecht kan op deze drie eilanden als je glutenvrij eet? Hier onder heb ik een selectie gemaakt van een aantal aan te raden restaurants waar je heerlijk én glutenvrij kan eten. Lees vooral verder!

Glutenvrij kamperen doe je zo!

Glutenvrij kamperen doe je zo! De zomervakantie is begonnen! Tijd om de alledaagse sleur en zorgen achter ons te laten en te genieten van de (hopelijk) mooie temperaturen! Hoe doe je dit? Nou, bijvoorbeeld door te kamperen! In dit artikel geven wij tips hoe je met de tent of camper op stap kunt, zonder dat je tijdens je kampeervakantie overvallen wordt door aan gluten gerelateerde perikelen!

Glutenvrij in Berlijn

Glutenvrij in Berlijn Berlijn. De stad van de ‘Berliner Bol’, de ‘Bretzel’, de ‘Curry Würst’ en een populaire bestemming voor een stedentrip. De bevolking van de stad heeft lange tijd in een tweedeling moeten leven en is nu trekpleister voor toeristen. De stad heeft naast een fascinerende geschiedenis ook veel te bieden op het gebied van cultuur, winkelen en eten en drinken. Ook als je een glutenintolerantie hebt kun je er goed terecht. Duitsers lijken namelijk veel meer rekening te houden met mensen die een dieet moeten volgen dan Nederlanders. In veel supermarkten wordt er informatie over aangegeven, maar ook op menukaarten in restaurants en op de producten zelf vind je aanwijzingen. De stad is daardoor erg geschikt voor mensen met coeliakie. Waar kan je dan het lekkerst eten? Ik vertel je er meer over in deze blog!

Een glutenvrije vakantie in Portugal

Een glutenvrije vakantie in Portugal Een vakantie met veel zon en weinig zorgen. En dat het liefst aan de kust. Dan is Portugal toch perfect? Met coeliakie kun je je zorgen natuurlijk niet altijd laten varen. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we in dit artikel op een rijtje gezet waar je aan moet denken als je glutenvrij op vakantie gaat naar Portugal.