Blog

Glutenvrij in Londen

Glutenvrij in Londen London is always a good idea! Om er even tussenuit te gaan voor een leuke stedentrip of een voetbalwedstrijd bijvoorbeeld. Ook voor de glutenvrije eter. Er zijn genoeg geheel glutenvrije restaurants waar je met een gerust gevoel kan eten. Speciaal voor jou hebben we wat leuke tips op een rijtje gezet, dus lees snel verder!

Waar kun je glutenvrij eten op Schiphol?

Waar kun je glutenvrij eten op Schiphol? Als je op reis gaat moet je als persoon met coeliakie altijd een hele hoop voorbereiden. Je moet niet alleen veel eten mee nemen op reis, je moet ook zorgen voor je lunchpakketje en je tussendoortjes. Je bent soms namelijk echt lang onderweg en je kunt niet zomaar even wat te eten scoren, zoals anderen dat doen. Toch hebben wij ons daar niet bij neergelegd: wij wilden weten wat onze eigen luchthaven Schiphol te bieden heeft aan mensen met gluten intolerantie. Het resultaat? Een lijstje met eetmogelijkheden op het vliegveld en dat zijn er meer dan gedacht! Lees verder!

Glutenvrij in Spanje: alles wat je moet weten voor een zorgeloze vakantie

Glutenvrij in Spanje: alles wat je moet weten voor een zorgeloze vakantie Si, op vakantie naar Spanje staat veelal gelijk aan zon, ontspannen en genieten van de Spaanse keuken. Als je glutenvrij eet, kan dit laatste een behoorlijke uitdaging zijn. Zo kan het voorkomen dat je niet alle gerechten uit de lokale keuken kent en niet weet welke gerechten glutenvrij zijn. Daarnaast is de Spaanse taal wellicht een struikelblok. Omdat Spanje een populair vakantieland is, willen wij dat ook jij onbezorgd kunt genieten van een welverdiende vakantie. Daarom geven wij tips over glutenvrij in Spanje! Vamos!