Blog

Recept: Vegetarische moussaka met linzen

Recept: Vegetarische moussaka met linzen Dit recept is een variatie op de welbekende Griekse moussaka en is gevuld met aubergine, aardappel en wortel. Normaal wordt het gerecht bereid met (lams)vlees, maar voor deze versie gebruikt men linzen. Linzen zijn uitstekende vleesvervangers. Niet alleen vanwege de stevige bite, maar ook vanwege de hoeveelheid voedingsvezels, vitamines en mineralen die linzen bevatten. Een heerlijke maaltijd die dus ook nog eens gezond is!

Recept: Pasta met avocadopesto

Recept: Pasta met avocadopesto Pasta pesto is een klassieker in veel Nederlandse huishoudens. Toch is het leuk om af en toe een beetje te kunnen afwisselen met de ingrediënten. Dit recept met avocado en spinazie is net iets anders, maar toch heel simpel. Binnen no-time heb je een heerlijke maaltijd op tafel!

Recept: Hartige taart met broccoli

Recept: Hartige taart met broccoli Een traditionele Quiche Lorraine wordt meestal bereid met spekjes, maar eigenlijk kun je een hartige taart opvullen met vrijwel alles wat je lekker vindt. Deze vegetarische variant met broccoli en kaas vult goed en is ideaal als lunch of bijgerecht. Lees snel verder voor het recept.

Recept: Noedelsoep met miso

Recept: Noedelsoep met miso Het weer wordt kouder en de dagen korter. Ben je op zulke dagen ook toe aan een warme, vullende soep? Dan is dit simpele recept voor Japanse noedelsoep, ook wel ramen genoemd, zeker het proberen waard!